avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
cristian i a scris:

Ice Hellene a scris:

E sigur si b. Amanarea nu e o condamnare. De unde e grila? Sa nu spui MU pt ca el in persoana spune ca e concurs in acest caz si nu pluralitate. Am si eu cartea, verific acum.

amanarea nu presupune o solutie de condamnare dar instanta stab o ped(spre deosebire de renuntarea la aplic ped)
iar grila e a lui MU.gr 102 pag 413

multumesc! calea catre inm e mai lunga decat banuiam. si ce credeam ca stiu sau macar credeam ca am inteles, nu stiu :(
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2014
elennaaapop, utilizator
Nu conteaza ce stabileste, nu e condamnare.

Da, am verificat si eu. Dar e o greseala. Verifica pagina 267 penultima liniuta.
cristian i a scris:

Ice Hellene a scris:

E sigur si b. Amanarea nu e o condamnare. De unde e grila? Sa nu spui MU pt ca el in persoana spune ca e concurs in acest caz si nu pluralitate. Am si eu cartea, verific acum.

amanarea nu presupune o solutie de condamnare dar instanta stab o ped(spre deosebire de renuntarea la aplic ped)
iar grila e a lui MU.gr 102 pag 413

Cand i s-a amanat pedeapsa ...el nu e floricica...doar ca instanta a considerat ca poate sa se indrepte fara sa execute...avand sabia deasupra capului. Instanta stabileste pedeapsa...doar ca amana aplicarea ei..care in momentul in care savarseste o noua infractiune ...fie revoca fie anuleaza dupa caz dar pedeapsa e acolo...
Ice Hellene a scris:

Nu conteaza ce stabileste, nu e condamnare.

Da, am verificat si eu. Dar e o greseala. Verifica pagina 267 penultima liniuta.

si eu zic la fel. cu atat mai mult ci cat produce efecte similare reabilitarii si in caz de reabilitare nu se poate retine pluralitate interm.
Elenelor cred ca aveti dreptate......MU e batran si mai uita ce a scris in carte pana la sfarsit cand face grilele.....;)

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)