Pai agravanta aia inseamna coautorat sau complicitate concomitenta, care sunt forme ale pluralitatii ocazionale..cand spui ca sav fapta impreuna cu cineva te gandesti la pl ocazionala...
-la constituita nu poti pt ca toti sunt autori, iar daca sunt si alti participanti ai o pl ocazionala la o pl constituita
-la naturala toti sunt autori, iar daca ai si un complice va fi o pl ocazionala la una naturala
Eu cica invat contractul de vanzare....este un domn, Gheorghiu, care trateaza acest contract in codul lui Baias si la comentarii nu face altceva decat sa reitereze articolul de lege, cel mult mai reformuleaza pe ici pe colo#-o
Ce-i drept, nici cu Stanciulescu nu mi-e rusine, am ramas numai cu prostii in cap din cartea lui#-o Oare cat timp trb sa mai treaca pana vom avea si noi carti pe noile coduri care sa se apropie cat de cat de valoarea celor vechi? Un Hamangiu, Deak, Statescu....:bow:
Examen barou
silvianna
Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)