avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
rasp corect a
la bc ?cum ai gandit-o?
Pai agravanta aia inseamna coautorat sau complicitate concomitenta, care sunt forme ale pluralitatii ocazionale..cand spui ca sav fapta impreuna cu cineva te gandesti la pl ocazionala...
-la constituita nu poti pt ca toti sunt autori, iar daca sunt si alti participanti ai o pl ocazionala la o pl constituita
-la naturala toti sunt autori, iar daca ai si un complice va fi o pl ocazionala la una naturala
mersi.:)
Cum mai stati cu invatatul?

Eu cica invat contractul de vanzare....este un domn, Gheorghiu, care trateaza acest contract in codul lui Baias si la comentarii nu face altceva decat sa reitereze articolul de lege, cel mult mai reformuleaza pe ici pe colo#-o

Ce-i drept, nici cu Stanciulescu nu mi-e rusine, am ramas numai cu prostii in cap din cartea lui#-o Oare cat timp trb sa mai treaca pana vom avea si noi carti pe noile coduri care sa se apropie cat de cat de valoarea celor vechi? Un Hamangiu, Deak, Statescu....:bow:
Ultima modificare: Miercuri, 21 Mai 2014
Nofacenoname0, utilizator
prescriptia nu inlatura raspunderea penala in cazul infr de

a.uciderea sau vatamarea nou-nascutului de catre mama
b.viol,urmata de sinuciderea victimei
c.loviri sau vatamari cauzatoare de moarte

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)