avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
salut:coffee:

asa e Adi,tin minte grila si ce am discutat pe marginea ei,la asta de ieri eu doar am mentionat rasp din barem,grila fiind a Gabrielei Raducan nu ma asteptam sa aiba alta abordare decat cea a lui G Boroi.si eu sper sa nu avem la examen probleme discutabile,ca dreptul e plin de drumuri care duc spre nicaieri,le dezbatem si tot nu putem fi siguri ca sunt 100%corecte.iar ce stabilim noi ca e corect nu echivaleaza intotdeauna cu ce o sa conceapa comisia de elaborare a subiectelor....speram sa fie ok:)
pr civ
cand instanta de recurs constata ca recuzarea a fost in mod gresit respinsa

a.va casa hotararea,dispunand trimiterea cauzei spre rejudecare ,intotdeauna la instanta de apel
b.va casa hotararea,dispunand trimiterea cauzei spre rejudecare la prima instanta atunci cand calea de atac a apelului este suprimata
c.va casa hotararea si va dispune rejudecarea cauzei si refacerea dovezilor administrate la prima instanta
d.niciuna
b
tedddybear a scris:

b

rasp corect b
cristian i a scris:

salut:coffee:

asa e Adi,tin minte grila si ce am discutat pe marginea ei,la asta de ieri eu doar am mentionat rasp din barem,grila fiind a Gabrielei Raducan nu ma asteptam sa aiba alta abordare decat cea a lui G Boroi.si eu sper sa nu avem la examen probleme discutabile,ca dreptul e plin de drumuri care duc spre nicaieri,le dezbatem si tot nu putem fi siguri ca sunt 100%corecte.iar ce stabilim noi ca e corect nu echivaleaza intotdeauna cu ce o sa conceapa comisia de elaborare a subiectelor....speram sa fie ok:)

da, ceea ce pare a fi azi corect, practica judiciara peste 10 ani statueaza ca e gresit.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)