Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
c (sau a+b :D )
Ref la cartea lui Raducan, stiu ca apare pe 12 iunie (cel putin asa scrie pe site)
Pai stai asa, articolul zice cand nu are nici domiciliul si nici resedinta, deci cumulativ. Eu cel putin asa imi amintesc.:hammer: Ca d'aia am zis a+b in paranteza
razboi la frontiera Ucrainei
soldatii rusii sunt obligati sa-i impuste pe cei ucrainieni,si invers.la miezul noptii presedintii celor doua state se intalnesc si stab ca fiecare sa emita imediat un ordin(pt propria armata) prin care sa opreasca razboiul.o baterie rusa care trecuse in spatele liniei inamice ,si nu mai comunica cu propria armata,crezandu-se in razboi ucide in continuare soldati ucrainieni.soldatii sunt capturati de fortele ucrainieni si predatii curtii internationale de justitie pt crime de razboi.acestia invoca necunoasterea ordinului emis de propriul presedinte(care e si comandant suprem al armatei) din cauza situatiei exceptionale in care se aflau si totodata obligatia de a ucide inamicul in razboi....
sper sa fie ok:))
sau ceva mai palpabil
un hingher al primariei Buc e obligat sa prinda cainii de pe strada si sa-i eutanasieze.face meseria asta 1 an .la un moment dat guvernul pe baza statisticilor bune ,cu cainii in scadere,decide sa interzica uciderea maidanezilor prin incriminarea ca infractiune ,sens in care la orele 00.00 publica un oug.hingherul nostru la schimbul 3 prinde si eutanasiaza in continuare caini deoarece nu cunoaste oug care a intrat in vigoare la 2 ore dupa ce el era deja pe teren la serviciu....
dc nici asta nu e buna .....allta nu mai concep....:))