avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Tudor1982 a scris:

c (sau a+b :D )
Ref la cartea lui Raducan, stiu ca apare pe 12 iunie (cel putin asa scrie pe site)

GR spune c...eu cred ca sunt toate ...avem art 86

Pai stai asa, articolul zice cand nu are nici domiciliul si nici resedinta, deci cumulativ. Eu cel putin asa imi amintesc.:hammer: Ca d'aia am zis a+b in paranteza
Ultima modificare: Duminică, 8 Iunie 2014
Tudor1982, utilizator
Tudor1982 a scris:

Pai stai asa, articolul zice cand nu are nici domiciliul si nici resedinta, deci cumulativ. Eu cel putin asa imi amintesc.:hammer: Ca d'aia am zis a+b in paranteza

Bravo Tudor ai dreptate...tot citeam art si nu vedeam ce nu-i in regula

cristian i a scris:

razboi la frontiera Ucrainei
soldatii rusii sunt obligati sa-i impuste pe cei ucrainieni,si invers.la miezul noptii presedintii celor doua state se intalnesc si stab ca fiecare sa emita imediat un ordin(pt propria armata) prin care sa opreasca razboiul.o baterie rusa care trecuse in spatele liniei inamice ,si nu mai comunica cu propria armata,crezandu-se in razboi ucide in continuare soldati ucrainieni.soldatii sunt capturati de fortele ucrainieni si predatii curtii internationale de justitie pt crime de razboi.acestia invoca necunoasterea ordinului emis de propriul presedinte(care e si comandant suprem al armatei) din cauza situatiei exceptionale in care se aflau si totodata obligatia de a ucide inamicul in razboi....
sper sa fie ok:))

sau ceva mai palpabil

un hingher al primariei Buc e obligat sa prinda cainii de pe strada si sa-i eutanasieze.face meseria asta 1 an .la un moment dat guvernul pe baza statisticilor bune ,cu cainii in scadere,decide sa interzica uciderea maidanezilor prin incriminarea ca infractiune ,sens in care la orele 00.00 publica un oug.hingherul nostru la schimbul 3 prinde si eutanasiaza in continuare caini deoarece nu cunoaste oug care a intrat in vigoare la 2 ore dupa ce el era deja pe teren la serviciu....
dc nici asta nu e buna .....allta nu mai concep....:))

E clar acum. Mulțam
npc:)

incetarea destinatiei de folosinta comuna pt partile comune din cladirile cu mai multe apartamente se poate hotarî

a.cu acordul a 2/3 din nr coproprietarilor
b.de adunarea generala a asociatiei de proprietari ,cu acordul a 2/3 din nr coproprietarilo,in cazul existentei unei asociatii de proprietari
c.numai cu acordul tuturor coproprietarilor
d.niciuna

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)