avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Multumesc Cristian...am citi de vreo trei ori dar probabil nu fiecare cuvant ...”cel mult” la mine nu se inregistra...patina discul :P
mirei2012 a scris:

cristian i a scris:

imputernicirea de a reprezenta o persoana fizica data mandatarlui care nu are calitatea de avocat

a.se dovedeste prin inscris sub semnatura legalizata
b.se dovedeste prin inscris autentic
c.poate fi acordata in tot cursul procesului

b
la grila anterioara si eu sunt de parere ca ab este corect...tocmai pentru considerentele expuse de tine

rasp corect b

npc Mirei:)
la mine patineaza la c.....
cand zice ,,in tot cursul procesului,,are in vedere si recursul,si cum la recurs tr doar avocat ,nu poti imputernici un neavocat,de asta nu e bun?
Eu n-am luat c pentru ca nu poti depune oricand imputernicirea...nu poti veni cu ea in apel direct...
Cand instanta constata lipsa dovezii da termen pentru acoperirea lipsurilor ...si daca nu se acopera anuleaza cererea.
Exceptia lipsei cal de reprezentat n-o mai poti invoca pentru prima oara in apel....esti decazut din drept...de asta zic ca nu mai poti aduce dovada in apel.
imputernicirea de a reprezenta o persoana fizica data mandatarlui care nu are calitatea de avocat

c.poate fi acordata in tot cursul procesului

pai cu dovada a fost la primele 2....la asta cred ca e vorba de o limitare temporala.....

mersi Mirei pt opinie:)
Ultima modificare: Luni, 16 Iunie 2014
cristian i, utilizator
persoanele fizice pot fi reprezentate conventional prin mandatar neavocat

a.numai in fata primei instante
b.de catre sot sau ruda partii reprezentate pana la gradul al 4-lea inclusiv,care este licentiat in drept
c.care,in cazul in care indeplineste conditiile impuse de lege ,poate pune concluzii in fata oricaror instante
d.niciuna

da Mirei,Găbița R le-a scris :D e febletea mea:love:
pana iau la INM ca dupa n-o mai bag in seama;)
Ultima modificare: Luni, 16 Iunie 2014
cristian i, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)