Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Eu am o nelamurire vis-a-vis de faptul ca mentinerea se judeca in prezenta inculpatului fara exceptie.
Si va supun atentiei art 208 al 3 cu trimitere la 207 al 3 cu trimitere la 235 al 4.
Persoana arestata internata in spital care din cauza bolii, din cauza de forta majora sau stare de necesitate nu poate fi adusa.....etc
art 206, referitor la judecarea contestaţiei împotriva măsurilor preventive, formulată în timpul judecăţii, nu prevede posibilitatea soluţionării în lipsă aşa cum se prevede la contestaţia împotriva încheierilor din timpul UP sau camerei preliminare-o altă scăpare a codului care însă produce efecte bine mersi
Q88 a scris:
Eu am o nelamurire vis-a-vis de faptul ca mentinerea se judeca in prezenta inculpatului fara exceptie.
Si va supun atentiei art 208 al 3 cu trimitere la 207 al 3 cu trimitere la 235 al 4.
Persoana arestata internata in spital care din cauza bolii, din cauza de forta majora sau stare de necesitate nu poate fi adusa.....etc
Tu dai exemple de soluţionare cerere, grila are în vedere soluţionare contestaţie..
Bă dar numai eu sunt de partea duşmanului?:tooth: