Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
da, mirei, modificasem, ma gandeam ca nu se intelege ...si eu am oscilat la prima citire
Prin aplicarea de violente fizice, A il constrange pe B sa ii dea o suma de bani. A doua zi se realizeaza un flagrant in timp ce B incearca sa ii remita lui A suma de bani. Fapta constituie:
a. santaj
b. talharie
c. tentativa de santaj
cristian i a scris:
judecatorii care au admis apelul ,anuland hotararea primei instante si dispunand rejudecarea cauzei in fond la un termen ulterior
a.avand in vedere ca prin admiterea apelului s-au antepronuntat si asupra cauze pe fond ,devin incompatibili in rejudecare
b.nu sunt incompatibili in solutionarea pe fond a cauzei ,intrucat judecarea in calea de atac a vizat alte aspecte decat cele care urmeaza a fi analizate in rejudecarea fondului
c.devin incompatiibili intotdeauna in solutionarea contestatiei la executare care are ca temei hotararea pronuntata de acestia
hai sa ne imbatam cu grile,ca nu dauneaza grav sanatatii:)
b da, ma voi imbata, dar dupa ce iau examenul ;)
sa te auda D-zeu, sa fiu chiar si a 160-a, numai sa intru...sper sa fim colegi toti care ne chinuim pe aici... :hugall:
da, mirei, modificasem, ma gandeam ca nu se intelege ...si eu am oscilat la prima citire
Prin aplicarea de violente fizice, A il constrange pe B sa ii dea o suma de bani. A doua zi se realizeaza un flagrant in timp ce B incearca sa ii remita lui A suma de bani. Fapta constituie:
a. santaj
b. talharie
c. tentativa de santaj