Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Si a ar fi trebuit sa iau, conform celor spuse mai sus de mine. Ma retrag, am spus numai prostii azi, sunt obosita si nu mi-e gandul la grile.Raspund prost si incurc.
cristian i a scris:
rasp corect ac
ART. 83
Drepturile inculpatului
În cursul procesului penal, inculpatul are următoarele drepturi:
............................................
f) dreptul de a beneficia în mod gratuit de un interpret atunci când nu înţelege, nu se exprimă bine sau nu poate comunica în limba română;
......................
dreptul e conditionat de neintelegerea lb romane ,de imposibilitatea de a se exprima etc
dc nu are probleme de genul celor mentionate mai sus nu mai beneficiaza de interpret=dr cenzurat
Adica face similitudine intre conditionare si cenzurare?
Nu sunt de acord. Eu conditionez ceva de altceva. Merg in parc cu tine, daca ne oprim la aparatele de gimnastica. Nu cenzurez iesirea, o conditionez.
Constituie infr de ultraj:
a. Fapta de furt comisa in scop de razbunare cu privire la fratele unui functionar public care indeplineste o functie ce implica exercitiul autoritatii de stat, in legatura cu exercitarea atributiilor de serviciu
b. Fapta de omor a unui director de regie autonoma cu capital majoritar de stat, aflat in exercitiul atributiilor de serviciu
c. Lovirea unui jandarm care nu se afla in exercitarea atributiilor de serviciu, ca razbunare pt fapta comisa de un membru al familiei sale impotriva autorului.