avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Am vazut ulterior :) buna grila, exact ca la INM

Voi mai intra mai pe seara sa postez grile cu infr contra infaptuirii justitiei ;)
Ultima modificare: Vineri, 20 Iunie 2014
Ice Hellene, utilizator
Ti-a dat mingea peste fileu dar ai vazut-o sub...a pus si un omor acolo ca sa nu te mai gandesti la detalii :))
mirei2012, utilizator
La procedură penală cică în faza judecăţii nu se mai administrează din nou probele care au fost administrate în faza de up, dacă nu sunt contestate.

Asta înseamnă că martorii care au fost audiaţi nu se mai audiază din nou? Mi se pare prea frumos ca să fie adevărat:))
Nofacenoname0, utilizator
Asa am inteles si eu.

In legatura cu inselaciunea X este indus in eroare...sunt destui oameni cu pregatire care cred unele lucruri dintre cele crezute de analfabet.
Din punctul meu de vedere infractiunea se pliaza pe inselaciune ca la manual...i s-a prezentat o situatie falsa drept una adevarata...si el a crezut-o cum cred multi astazi.
Nu prea inteleg cum au ajuns sa-l incadreze la trafic ca el nu traficheaza niciun drac...a profitat de numele sau si ignoranta tiganului.

Dincolo de bula asta de sapun ...mai interesanta imi pare intrebarea ICCJ cu privire la imunitatea presedintelui la CC...in cazul Gabrielei Firea
mirei2012, utilizator
Aşa zice şi TT şi MU...
În speţa reală situaţia e mai complexă, nu are rost să ne batem capul. Am înţeles că ar fi promis nu doar că intervine pe lângă preşedinte, ci că intervine el direct în justiţie. Oricum DNA-ul are interes să menţină încadrarea de trafic de influenţă, altfel cauza ar trb să fie de competenţa unui parchet obişnuit de pe lângă vreo judecătorie din Constanţa...

Referitor la imunitate, mi se pare o mare tâmpenie ca preşedintele să aibă imunitate totală. Dacă se apucă de omorât oameni, are imunitate? Adică trb să îl suspende Parlamentul şi să fie demis prin referendum ca să poată fi arestat? Aşa ceva?
Nofacenoname0, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)