Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Nofacenoname0 a scris:
Ice Hellene a scris:
Speta asemanatoare: X ii da telefonul lui Y ca sa- l foloseasca, iar Y nu-l mai restituie. Incadrare. E diferenta fata de speta pe care am expus-o mai sus?
Dacă i-l dă să-l folosească pt. mai mult timp e abuz de încredere.
La prima speţă rămân la părerea că e înşelăciune, doarece l-a minţit că îi trb să vorbească puţin dar a fugit cu el imediat ce a pus mâna pe telefon...e o inducere în eroare destul de clară, eu aşa văd
E furt, Nono, nu inselaciune. Daca ai MU vezi speta de la pag 198 jos.
La a 2-a e abuz de incredere, speta e la pag 237. Nu pune cat foloseste, dar cred ca un timp mai lung.
Ii dau dreptate lui cristian, mi se pare furt la spet cu boschetarul.
Nofacenoname0 a scris:
Ice Hellene a scris:
Speta asemanatoare: X ii da telefonul lui Y ca sa- l foloseasca, iar Y nu-l mai restituie. Incadrare. E diferenta fata de speta pe care am expus-o mai sus?
Dacă i-l dă să-l folosească pt. mai mult timp e abuz de încredere.
La prima speţă rămân la părerea că e înşelăciune, doarece l-a minţit că îi trb să vorbească puţin dar a fugit cu el imediat ce a pus mâna pe telefon...e o inducere în eroare destul de clară, eu aşa văd
E furt, Nono, nu inselaciune. Daca ai MU vezi speta de la pag 198 jos.
La a 2-a e abuz de incredere, speta e la pag 237. Nu pune cat foloseste, dar cred ca un timp mai lung.
Ii dau dreptate lui cristian, mi se pare furt la spet cu boschetarul.
Referitor la deposedare in cazul furtului, am gasit o speta la pag 237, cea cu muncitorul care instraineaza un bun pe care il foloseste in munca sa si pe care l-a primit de la patron. E furt, desi bunul i-a fost incredintat cu consimtamntul patronului.