avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Păi depinde...uneltele le folosea la locul unde avea firma lucrarea, deci nu ieşeau din detenţia firmei...dar dacă îi dă maşină de serviciu pe care poate s-o folosească şi in timpul liber aş zice că e abuz...
Nofacenoname0 a scris:

Păi depinde...uneltele le folosea la locul unde avea firma lucrarea, deci nu ieşeau din detenţia firmei...dar dacă îi dă maşină de serviciu pe care poate s-o folosească şi in timpul liber aş zice că e abuz...

Nono nu mai pune floricele pe langa situatie...ca n-o sa mai intelegem incadrarile...iti place ca mata in ate :rofl:

Zicea ca nu le-a mai returnat...a vrut sa si le insuseasca....valeu :P

Daca i-o da in scopul de a o folosi in scop personal...si n-o mai returneaza ...da e abuz...cand ii cere returnarea masinii trebuie sa se execute imediat

Ultima modificare: Marți, 24 Iunie 2014
mirei2012, utilizator
Eu studiam linistita coruptia si m-ati bulversat cu patrimoniul asta... :P

As zice abuz de incredere in cazul instrainarii masinii, dar mai stii...

Deci, la abuz de incredere trebuie sa fie o folosinta in scop personal, altfel e furt. Asta e concluzia mea. :frantic:
Ultima modificare: Marți, 24 Iunie 2014
Ice Hellene, utilizator
Nu intotdeauna consimtamantul face diferenta la incadrare...este nevoie sa stim si ce anume are de gand cel care a intrat in posesia bunului....parerea mea
Dacă tot veni vorba de maşini, abuzuri şi înşelăciuni...

Inculpatul, pretinzând că doreşte să cumpere un autoturism de lux, îi dă proprietarului ca garanţie o sumă de bani în bancnote pe care el o falsificase, determinându-l astfel să îi încredinţeze până a doua zi autoturismul, sub pretextul că doreşte să îl verifice şi refuză apoi să îl restituie.

Abuz sau înşelăciune?

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)