Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Eu stiu ca deposedarea tb sa aiba loc fara consimtamant.
Nu-mi vine sa te contrazic mai tare, pt ca le ametesc f tare la astea.
Imi amintesc de o speta in care X cere mobilul lui Y ca sa dea un telefon, acest i-l da, dar Y fuge cu telefonul. Incadrare.
Ice Hellene a scris:
Eu stiu ca deposedarea tb sa aiba loc fara consimtamant.
Nu-mi vine sa te contrazic mai tare, pt ca le ametesc f tare la astea.
Imi amintesc de o speta in care X cere mobilul lui Y ca sa dea un telefon, acest i-l da, dar Y fuge cu telefonul. Incadrare.
Incadrarea era furt
Linia de demarcatie intre inselaciune si furt in cazurile expuse este foarte fina...trebuie vazut care este motivul pentru care au fost ceruti banii/bunul. Insa in cazul in care spune o minciuna si ala ii da banii de regula este inselaciune...ex ar fi cand unul vine si zice ca-i de la Enel si sa-i platesti banutii...nu e furt e inselaciune
Speta asemanatoare: X ii da telefonul lui Y ca sa- l foloseasca, iar Y nu-l mai restituie. Incadrare. E diferenta fata de speta pe care am expus-o mai sus?
Speta asemanatoare: X ii da telefonul lui Y ca sa- l foloseasca, iar Y nu-l mai restituie. Incadrare. E diferenta fata de speta pe care am expus-o mai sus?