avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
LIVE, ACUM ESG în România: Reglementări și implementarea practică a cerințelor de raportare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Da, e corect c...offf, ce imi aminteam eu era cu infr de marturie mincinoasa... :hammer:
Saracutul...imi imaginez un copil de 6-7 anisori care e pus sa spuna juramantul. Eu am fost martor intr-un proces si nu e chiar asa usor cum pare...

Inca nu am ajuns la repetat, abia am inceput pr penala... :((
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iulie 2014
Ice Hellene, utilizator
Probabil ca nu stie saracu copil ce e aia marturie mincinoasa si l-ar baga in ceata...si n-are sens...dar de ce l-o fi punand sa depuna juramant chiar nu inteleg :-/

Zice-ti-mi si mie unde scrie de persoana vatamata ca nu depune juramant ca nu gasesc in cod..desi imi pare foarte normal sa nu depuna......cu toate ca vin niste babatii si cu mana pe biblie te troznesc cu niste minciuni de mori :tooth:
mirei2012, utilizator
mirei2012 a scris:

Probabil ca nu stie saracu copil ce e aia marturie mincinoasa si l-ar baga in ceata...si n-are sens...dar de ce l-o fi punand sa depuna juramant chiar nu inteleg :-/

Mirei iti spun eu....
ei orcum jurau....mai ales in comunitatile de indieni.....
,,spun adevarul ,sa moara mama,,:D
ma retrag ,nb:wave:

ps-Mirei-in dragoste sunt nevinovate...dc la aia te referi ...cu barbatii...
chiar asa ma ,i-ai pus sa jure?bine ca n-am patit-o.....as fi avut la pacate pe suflet......
cristian i, utilizator
in fisele lui MU. nu aruncati cu pietre in mine:)
Da...ca pisica vecinii a sarit gardul si i-a mancat puiul...caz real :stunned:

Mirei, pai cred ca atata timp cat spune doar la martor ca depune juramantul, pt restul e liber la elucubratii si minciuni gogonate :tooth:
Ice Hellene, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)