Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Hellene cand omu se sustrage de la executarea pedepsei ar fi nedrept sa-i acord posibilitatea cererii de reabilitare la fel ca unuia care a executat pedeapsa.
Eu am retinut din art ca never ever unul care n-a executat pentru ca s-a sustras poate fi reabilitat in vreun fel...ramane pe vecie cu securea deasupra capului...ma rog cat timp traieste
Merci de raspuns Hellene...am sa retin povestea cu cainele asa ca pe undeva imi pare logic...dar nu se poate legitima aparare cand apararea este indreptata asupra unul bun...corect?
Adi, pai degeaba curge term, ca nu poate cere reabilitarea, vad ca si mirei a inteles ca mine.
Mersi mirei. Nu stiu ce sa zic, e impropriu spus ca apararea se indreapta impotriva unui bun, eu as spune ca nu e posibil, dar depinde de context. Spre ex, la cel cu atacul prin caine, as fi luat corect la exmen. Ma pliez pe speta data.
Si cu lipsirea de libertate cum ramane? ala ce obiect juridic e?
r-un ob juridic secundar
Infr. de viol absoarbe lipsirea de lib daca dureaza doar in timpul acestuia.
asa e,absoarbe natural lipsirea de lib,dar la omor(viol urmat de moartea victimei)e reunire...
-pai mereu e cu lipsire de lib........ca n-am auzit de ,,viol in mers,,;)