avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Dreptul de uzufruct:
A. constituit pana la data la care o alta persoana va ajunge la o anumita varsta dureaza pana la acea data, chiar daca acea persoana ar muri inainte de implinirea varstei stabilite;
B. poate fi transmis si prin act juridic mortis causa;
C. poate fi constituit doar prin acte juridice inter vivos.
grila e de pe facebook. se tiganesc de ceva vreme.inca nu e dat raso corect, eu zic A. tu ce zici?
am facut si eu grile de pe grileonline.ro... surprinzator de bine scrise, practic fara greseli. e posibil sa fie adevarat zvonul conform caruia, din pricina interdictiilor impuse, profesorii din comisii care fac subiecte "contribuie" totusi cu grile pt studenti?
tedddybear a scris:

Dreptul de uzufruct:
A. constituit pana la data la care o alta persoana va ajunge la o anumita varsta dureaza pana la acea data, chiar daca acea persoana ar muri inainte de implinirea varstei stabilite;
B. poate fi transmis si prin act juridic mortis causa;
C. poate fi constituit doar prin acte juridice inter vivos.
grila e de pe facebook. se tiganesc de ceva vreme.inca nu e dat raso corect, eu zic A. tu ce zici?

708(4) Uzufructul constituit până la data la care o altă persoană va ajunge la o anumită vârstă durează până la acea dată, chiar dacă acea persoană ar muri înainte de împlinirea vârstei stabilite.

b-nu poate fi transmis prin act juridic mortis causa ca ,,moare ,,cu uzufructuarul
c-eu propr ,prin testament,il pot const pt o pers in viata

zic A

se tiganesc din cauza lui GB care o scalda rau la dr asta.......
nu se tiganesc pe GB, se tigansc gen,, nu se poate sa gresesti asa grila inainte cu o luna de examen'' sau'' citeste tu mai bine, ba tu'' etc. se simte tensiunea
paulman a scris:

am facut si eu grile de pe grileonline.ro... surprinzator de bine scrise, practic fara greseli. e posibil sa fie adevarat zvonul conform caruia, din pricina interdictiilor impuse, profesorii din comisii care fac subiecte "contribuie" totusi cu grile pt studenti?

e posibil,eu pe forum am simtit cum bantuie MU cu cate un cont anonim.......:D
cred ca se mai baga si GB........ si GR....nu poti sti...totul ca bietii oameni sa ne ajute cum pot...

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)