avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
a si eu...
Tot penalul ramane dragostea vietii tale, Mirei:D
Buna dimineata si o zi cu spor sa aveti si cu soare mult!:luck:
b si c la grila mea
Mirei...o gresiram:(...
Pff....normal ca am gresit-o.... complicitatea nu este posibila la toate infractiunile...
Ms.pt.grila, Teddy...
Ultima modificare: Duminică, 3 August 2014
ContSters325155, utilizator
imi explicati si mie de ce e c?
paulman a scris:

am facut si eu grile de pe grileonline.ro... surprinzator de bine scrise, practic fara greseli. e posibil sa fie adevarat zvonul conform caruia, din pricina interdictiilor impuse, profesorii din comisii care fac subiecte "contribuie" totusi cu grile pt studenti?

In cazul gestiunii de afaceri

A Geratul trebuie sa fie complet strain de operatiunea pe care gerantul o savarseste in interesul sau
B Gerantul nu trebuie sa actioneze cu intentia de a gera in toate cazurile
C Actele de gestiune pot fi facute cu titlu gratuit

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)