avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
catalin1980 a scris:

In cazul impreviziunii, instanta poate dispune adaptarea sau dupa caz incetarea contractului daca,intre altele:
A schimbarea imprejurarilor nu a fost si nici nu putea fi avuta in vedere de creditor,in mod rezonabil in momentul incheierii contractului
B schimbarea imprejurarilor a intervenit in cel mult 1 an de la data incheierii contractului
C debitorul a incercat intr un termen rezonabil si cu buna credinta,negocierea adaptarii rezonabile si echitabile a contractului

a-nu ,de catre debitor,nu creditor
b-nu stiu sa fie conditia cu 1 an,nu conteaza,doar sa fie dupa incheierea contr

zic c
impreviunea c , parca a fost anul trecut la iNM
talharie a , dar cred ca e trecut B
Ultima modificare: Duminică, 3 August 2014
marian20, utilizator
cristian i a scris:

catalin1980 a scris:

In cazul impreviziunii, instanta poate dispune adaptarea sau dupa caz incetarea contractului daca,intre altele:
A schimbarea imprejurarilor nu a fost si nici nu putea fi avuta in vedere de creditor,in mod rezonabil in momentul incheierii contractului
B schimbarea imprejurarilor a intervenit in cel mult 1 an de la data incheierii contractului
C debitorul a incercat intr un termen rezonabil si cu buna credinta,negocierea adaptarii rezonabile si echitabile a contractului

a-nu ,de catre debitor,nu creditor
b-nu stiu sa fie conditia cu 1 an,nu conteaza,doar sa fie dupa incheierea contr

zic c

corect
In cazul gestiunii de afaceri
A Atunci cand actioneaza in numele geratului,gerantul nu este tinut fata de tertii cu care a contractat,decat daca geratul este obligat fata de acestia
B Mostenitorii gerantului care cunosc gestiunea sunt tinuti ca continue afacerile incepute de acesta din urma in aceleasi conditii ca si gerantul
C Atunci cand gerantul actioneaza in nume propriu,tertii cu care a contractat ,nu se pot regresa in niciun caz impotriva geratului
grila catalin

b

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)