avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
ne ma pacaleai tu....dar nu cu grilele altor autori
alea proprii erau baza....:D
nu te poti tu forta un pic sa concepi una strong?sigur poti....
fac cinste anticipat.......:beer:
Ultima modificare: Duminică, 3 August 2014
cristian i, utilizator
in situatia in care in conflictul iscat intre 2 gasti rivale sunt exercitate acte de violenta ,iar unul dintre combatanti ,x ,loveste victima cu pumnul in zona fetei ,iar aceasta ,cazand si lovindu-se cu capul de bordura ,decedeaza

a.x va raspunde pt sav infr de omor calificat
b.x va raspunde pt sav infr de loviri si vat cauzatoare de moarte in concurs cu infr de incaierare
c.participantii la conflict ,cu exceptia lui x ,vor raspunde pt sav infr de incaierare in forma de baza

Cata mersi de grile....eu mai glumesc.....au fost f bune alea postate...
cristian i, utilizator
adi_09 a scris:

Cata, daca tot ai avut examen pe Cf spune-mi si mie care e diferenta intre numar topografic si numar cadastral ca eu nu inteleg :hammer:

Sa ti zic cum functioneaza sistemul.Inainte stiu ca se puteau instraina terenurile(ca ex) si fara carte funciara.Asta ce presupunea:tu ca si proprietar de teren nu mai apelai obligatoriu la un topograf.In caz ca apelai la el ce facea(munca de teren)-lua statia totala,gps-ul(pe formula veche se lucra cu teodolitul) si incepea sa faca masuratorile efective pe teren.Dupa ce a masurat terenul,toate datele(lungime,latime,h se transpun in coordonate) le baga intr un program Autocad.In plus de lucrarea efectiva se mai adauga fisa de coordonate,date cu privire la proprietar...etc.Cu astea se duce la oficiul de cadastru.Daca lucrarea este ok si bate casa cu masa(adica lucrarea nu se suprapune cu o alta lucrare) se da numar cadastral ptr identificarea imobilului.Orice teren are numar topografic ptr identificare in zona dar datele nu sunt precise ptr ca astea s-au dat pe vechile planuri de amplasament,in schimb nu orice teren are numar cadastral.eu asa stiu
Admin, administrator
cristian i a scris:

ne ma pacaleai tu....dar nu cu grilele altor autori
alea proprii erau baza....:D
nu te poti tu forta un pic sa concepi una strong?sigur poti....
fac cinste anticipat.......:beer:

Promit ca o sa fac.Dar acum sunt putin prins...
Te ai edificat Adi ? Ptr ce-ti trebuie?poate te pot ajuta.
Inainte nu aveai un drept de proprietate deplin.se faceau masuratori si se dadeau nr topografice si se numeratau in ordine.Acum sunt numere cadastrale.Probabil deosebirea vine de acolo de unde acum esti proprietar deplin
catalin1980, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)