Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Eu retin ce spune MU. Logic, nu poti ucide la cererea victimei cu intentie eventuala, cel putin eu nu imi inchipui. Poti spune te rog ce zice exact ca exemplu SB?
an_rolf a scris:
Eu retin ce spune MU. Logic, nu poti ucide la cererea victimei cu intentie eventuala, cel putin eu nu imi inchipui. Poti spune te rog ce zice exact ca exemplu SB?
Ma gandesc la exemplul cand faptuitorul urmare a cererii victimei mareste doza de morfina (fara intetinde directa de a o ucide) si atunci victima decedeaza. Nu ar fi o intentie indirecta ?
adi_09 a scris:
an_rolf a scris:
Ma gandesc la exemplul cand faptuitorul urmare a cererii victimei mareste doza de morfina (fara intetinde directa de a o ucide) si atunci victima decedeaza. Nu ar fi o intentie indirecta ?
Deci eu iti zic tie sa ma omori. Vorba cantecului ,,ia un par de ma omoara,, Nu fruct, bat.:D
Asa, si tu, stiind ca eu vreau sa mor, ca eu te-am rugat, imi pui doza dubla/tripla de morfina.
Eu o vad cat se poate de directa. Intentia. Gresesc?
Ies..intru pe seara. Spor!