Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →
Intotdeauna e ca-n bancul cu cinezu...
tatal: cum ajungi acasa iti bati nevasta
fiul : pai de ce s-o bat daca n-am de ce
tatal: un motiv gasesti tu :tooth:
Spuneti mi ca e gresita grila #-o
A si B s au inteles sa comita impreuna un furt dintr un depozit. In timp ce se deplasau spre locul comiterii faptei, B a observat ca A are asupra sa un cutit, astfel ca a renuntat sa l mai insoteasca pe acesta. Daca A a sustras singur bunul din depozit, amenintand paznicul cu cutitul, B:
a)va raspunde pentru complicitate la talharie
b)va raspunde pentru complicitate la furt
c)nu va raspunde penal, existand o cauza de nepedepsire.
Nu se pedepseste:
a)coautorul care se desista de la comiterea infractiunii de lipsire de libertate
b)instigatorul la infractiunea de furt, in cazul in care autorul unic se desista
c)complicele care, inainte de descoperirea faptei, fara a impiedica personal comiterea faptei, anunta autoritatile, astfel incat fapta sa poate fi impiedicata, chiar daca organele de politie nu reusesc acest lucru datorita lipsei de personal.
saandyf a scris:
Spuneti mi ca e gresita grila #-o
A si B s au inteles sa comita impreuna un furt dintr un depozit. In timp ce se deplasau spre locul comiterii faptei, B a observat ca A are asupra sa un cutit, astfel ca a renuntat sa l mai insoteasca pe acesta. Daca A a sustras singur bunul din depozit, amenintand paznicul cu cutitul, B:
a)va raspunde pentru complicitate la talharie
b)va raspunde pentru complicitate la furt
c)nu va raspunde penal, existand o cauza de nepedepsire.
Raspunsul este a?
Cum l-a ajutat ...pe complicitate morala?
eu zic c