eu la grile de genul asta mirei nu le nimeresc, ce sa le mai rationez nicicum. eu as zice ca rasp pt tentativa dar ca sa fie corecta varianta C tb sa fie si el in sit de a fi membru de fam.
Pai mirei, stiu ca X e gravida in 5 saptamani (deci nu se cunoaste sarcina), tocmai pt ca o cunosc, mi-e vecina, prietena etc. Sunt cazuri cand nu poti cunoaste starea fara sa cunosti persoana.
Zic c la grila, dar deduc ca e ruda cu nou-nascutul
a nu poate fi, e tentativa la omor (violente in fam).
b e doar pt mama, dar nu se ped tentativa
Grila se refera la cunoasterea persoanei ca premisa...nu starea ..eu asta subliniasem
La cum zice Teddy...cunoaste persoana ca ii este ruda ...are mai mult sens
Mie oricum imi pare trasa de par...faptul in sine ca cunosc victima nu are nicio importanta pentru omor...pentru omor calificat da
Hellene ca asta e raspunsul dar nu pe deductia ta...el este participant ...complice instigator ...coautor n-are infr asta...si participantul se ped cu ped prev pt autor...
Le tot buseam pe infractiunea asta ca nu eram atenta la participant si-l vedeam mai vesnic autor... ca ti le pune sofisticate sa te gandesti la dracu si e la tacsu :strambatura:
mirei sa inteleg si eu. daca eu mama vreau sa imi ucid copilul in primele 24 de ore la la la.. si ramane in faza tentata. complicii, instigatorii si coautorii rasp pt tentativa la inf violenta in familie?
si la fel si daca eu teddy incerc sa imi ucid mama si ramane in faza tentata, ceilalti de pe langa mine rasp pt tentativa tot la infractiunea mea chiar daca nu sunt membri de familie?
Examen barou
silvianna
Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)