avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Asa imi zic si eu mereu...dar ca sa merg pe prima var tre sa citesc fff atent grila...ca de multe ori o iau in freza pentru ca nu citesc tot sau ma gandesc la flori de camp...imi vine sa ma dau cu capu de toti peretii pt ca n-oi sti eu materie de 80 poate de nici 70...dar nici tuta nu chiar sunt...cum o fi si norocul...ca e nevoie si de o doza de noroc...tocmai pt grile din astea
Fapta functionarului care primeste o suma de bani sau un alt folos pentru un act efectuat, prin incalcarea atributiilor de serviciu, dupa efectuarea acelui act nelegal, constituie:

a)doar infractiunea de luare de mita
b)doar infractiunea de abuz in serviciu
c)atat infractiunea de luare de mita cat si infractiunea de abuz in serviciu.
Daca intre pretindere si dare a intervenit un act de gratiere:

a)infractiunea de luare de mita este gratiata
b)infractiunea de luare de mita nu este gratiata
c)este gratiat doar actul de pretindere, nu si cel de primire a mitei.
saandyf a scris:

Fapta functionarului care primeste o suma de bani sau un alt folos pentru un act efectuat, prin incalcarea atributiilor de serviciu, dupa efectuarea acelui act nelegal, constituie:

a...ca nu zice nic de paguba ca sa fie abuz
mirei2012 a scris:

saandyf a scris:

a...ca nu zice nic de paguba ca sa fie abuz

e c)...

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)