avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tamponare fara victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tamponare fara victime

Am fost lovita din spate, eu aflandu-ma pe banda a doua de mers, de o alta masina condusa de o domnisoara. La momentul accidentului eram singura in masina iar ea era cu o prietena; au facut scandal, au zis ca am pus frana intentionat desi la 20 de metrii era trecerea de pietoni pentru care incetinisem de altfel. Mentionez ca domnisoara era pe banda a treia si a intrat cu masina in autoturismul meu lovindu-mi coltul stang al barii din spate, aripa fiind neatinsa. Masina ei avea partea din dreapta a barii din fata lovita si aripa neatinsa. Nu m-am putut intelege si am fost nevoita sa merg la politie. Am incercat sa inchei situatia pe cale amiabila dar ea a sustinut ca eu am pus frana intentionat. In declaratia pe care a depus-o a scris ca eu i-am taiat fata si am pus frana, ea aflandu-se pe banda a doua de mers. Neavand nici un martor eu, si ea fiind in masina cu prietena ei, am fost declarata vinovata de tamponare pentru ca i-am taiat fata si am pus frana. Sunt foarte dezamagita de sistemul nostru de aceea apelez la dumneavoastra pentru a analiza conform legii aceasta situatie si pentru a ma sfatui ce pasi sa urmez. Nu au existat camere de supraveghere si nu am avut cum sa fac rost de martori, desi la momentul accidentului era multa lume in statia apropiata care mi-a dat dreptate. Va multumesc anticipat si pentru alte detalii va pot raspunde prompt.
Cel mai recent răspuns: petricadracea , utilizator 10:58, 9 August 2013
Nu este vorba sa va lasati calcata in picioare de "sistem"!
"Sistemul" va acorda dreptul sa il contestati in termen de 15 zile de la comunicarea procesului verbal.
Depinde de dvs. cum va sustineti punctul de vedere astfel incat sa aveti castig de cauza si a dovedi ca vi s-a facut o nedreptate.
Daca nu este vorba de bani atunci angajati-va un avocat care sa va sustina impotriva "sistemului".
De unul singur este destul de dificil sa te lupti cu "sistemul" dar nu imposibil!
"Sistemul" poate fi invins si exista dovezi! Foarte multi au castigat impotriva "sistemului"!
Unii singuri iar altii cu ajutorul unor persoane specializate numite avocati.;)
Eu am fost invins de doua ori de "sistem", am considerat ca dreptatea era de partea mea si m-am dus singur in instanta, mare greseala! Partea adversa a venit cu un avocat care m-a facut varza! Daca nu aveti experienta in astfel de litigii angajati un avocat. Este o vorba perfect valabila "Poti sa mori cu dreptatea de partea ta".
Planul este de a apela oricum la un avocat. Nu am experienta in astfel de situatii. Am evitat cat de mult am putut implicarea in astfel de litigii.
Ati primit un sfat bun,angajati-va un avocat. Din exprimarea dvs.am inteles ca nu banii conteaza ci orgoliul ranit de un sistem putred. Legile sunt permisibile,interpretabile si numai un calificat in drept va poate ajuta. Sfaturile noastre au fost mai mult comentarii si pareri ceea ce nu va ajuta in instanta. Va urez succes in lupta cu nedreptatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident, martor Habar nu am Habar nu am In momentu accidentului, persoana de langa mine poate fi martor daca nu suntem căsătoriți, dar avem copii împreună , buletinele sunt pe adrese diferite. ... (vezi toată discuția)
Accident din cauza politistului mariussmg mariussmg Buna ziua, Am intampinat urmatoarea problema si am nevoie de un raspuns: Conduceam in Bucuresti cu 70 km / ora pe banda 3 de circulatia avand in fata la 5 m ... (vezi toată discuția)
Proces verbal accident usor - fara sa fie trecut asiguratorul anti77 anti77 Buna ziua, Am fost lovit in timp ce imi parcam de o masina ce m-o depasit neavand rabdare sa termin manevrele. Politia zicea ca eu sunt vinovat, doresc sa ... (vezi toată discuția)