avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ghici ghicitoare lista intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ghici ghicitoare lista intretinere

Cine imi poate spune din imaginea de mai jos urmatoarele:
[ link extern ] /
1. Care este data de afisare a acestei liste?
2. Care sunt pierderile de apa?
3. Cum au fost repartizate pierderile de apa?
4. Cine este sau cine sunt cenzorii?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters66930 , utilizator 14:01, 15 August 2013
Pai.. administratorul are tot dreputl sa te verifice.
Dar cum am om observat administratorii nu isi fac treaba, unii dintre ei.
Pentru ca e de datoria lui sa investigheze daca sta cineva acolo sau nu.
Mie mi-a pus persoane la intretinerea lunile trecute pe motivul ca au auzit vecinii zgomot de la mine, sau au vazut vecinii pe nu stiu cine si au zis ca e de la mine.
Asta nu este corect. Daca ma suna sau imi zicea ca vrea sa vina sa verifice il pofteam imediat fara preaviz de 5 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa rece ,,furata"=pierderi apa mixi64 mixi64 apa rece ,,furata"= pierderi apa, pe care tot cei care consuma o platesc in final.de 5ani platim pierderi de cate 40-80 mc pe luna.am vecini care dau citirea ... (vezi toată discuția)
Repartizare diferentele apa Stefanescu Anca Stefanescu Anca suntem o familie de trei persoane(eu,sotul si copilul de 3 ani)si locuim iintr-o garsoniera ,intr-un bloc din sectorul 3 ,din luna iunie.Blocul are contor de ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cheltuielilor facturate de asociatie pe consumul de apa din apartamente vladut2 vladut2 Locuiesc intr-un cartier cu toate blocurile contorizate la nivel de bransament si in apartamente. Cum se repartizeaza cheltuielile facturare de asociatie pe ... (vezi toată discuția)