avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducãtor autorizat - înregistrare tardivã la ...
Discuție deschisă în Traduceri

Traducãtor autorizat - înregistrare tardivã la tribunal

Buna ziua. Sunt traducator autorizat din 2003 si nu sunt inregistrata la niciun tribunal, la data respectiva, dupa cat stiu eu, nu era necesar. Stiti cumva daca trebuie sa o fac acum sau daca e vrea problema ca nu m-am inregistrat?
Cu placere:)
E nevoie de mai mult decat o stampila. Aveti toate procedurile si pasii de urmat in linkul de mai jos. Daca aveti nelamuriri asupra unui aspect anume, reveniti cu intrebari punctuale.
www.avocatnet.ro/content/for...
Inca ceva, sunteti considerata PFA doar din punct de vedere fiscal, ca profesie liberala, denumirea Dvs. reiese din CIF-ul ce va fi eliberat de Administratia Financiara, respectiv "Nume, initiala tatalui, prenume - Traducator".
:luck:
L.C.
Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2013
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizaþie de traducãtor obþinutã în 2005. ce trebuie fãcut pentru a funcþiona legal? ioana_7_fr ioana_7_fr Buna ziua! Sunt traducator autorizat din 2005,cand am obtinut autorizatia de traducator de la Mnisterul de Justitie.M-am inregistrat la Finante si in fiecare ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat Miriam1980 Miriam1980 Buna ziua. Lucrez in cadrul unui grup de firme ca si functionar economic dar tocmai am obtinut autorizatia de traducator pentru engleza. In cadrul firmei sunt ... (vezi toată discuția)
Autorizaþia de traducãtor ºi obligaþia de a profesa TARATACRRISS TARATACRRISS FIICA MEA TOCMAI A OBTINUT AUTORIZATIA DE TRADUCATOE DE LA MJ SI NU DORESTE SA PROFESEZE INCA.ESTE OBLIGATA SA-SI DESCHITA PFA IN 60 DE ZILE SAU ACEASTA ... (vezi toată discuția)