avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Roba in cazul consilierului juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Roba in cazul consilierului juridic

Ce trebuie ca un consilier juridic sa poata sa poarte roba in instanta si cand se poate inscrie si unde?
Cel mai recent răspuns: solo , utilizator 14:52, 23 Octombrie 2009
De acord cu tine =D>
Colegul v-a informat bine . Trebuie sa va inscrieti in Colegiul Consilierilor Juridici din judetul de unde locuiti sau din Bucuresti , daca sunteti la inceput de drum veti fi cons juridic stagiar 2 ani dar in tot acest timp puteti purata roba .
Nu cred ca este cazul sa mentionez care sunt diferentele dintre roba unui avocat si a cons juridic
daca stiti ...schimb sediul firmei din judet in bucuresti..ce trebuie sa depun la itm unde sunt inregistrate contractele de munca ale salariatilor?si ce trebuie sa depun la itm buc apoi in afara de revisal?
andreea-raluca a scris:

daca stiti ...schimb sediul firmei din judet in bucuresti..ce trebuie sa depun la itm unde sunt inregistrate contractele de munca ale salariatilor?si ce trebuie sa depun la itm buc apoi in afara de revisal?

....aici se discuta despre robe, un paleativ oricum, ... cu regret o spun, societatea romaneasca nu a trecut inca peste etapa asta a diferentelor de clasa sociala manifestata prin vestimentie si mai putin prin inteligenta :((

P.S. Oficiul Registrului Comertului cred ca este solutia tuturor problemelor tale!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iunie 2009
Monster, utilizator
Cred ca roba poate fi purtata si de catre un consilier juridic care nu este inscris in Colegiu avand in vedere ca in prezent uniunea si colegiile nu isi mai fac simtite prezenta ba mai mult nu mai exista.

Alte discuții în legătură

Ccj pro sau contra? Spatiu destinat opiniilor Dumneavoastra.
Ne inscriem? Nu ne inscriem?
Avantaje? Dezavantaje ? (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii pentru profesia de consilier juridic Carmen(kammy) Carmen(kammy) am vazut anumite rspunsuri in forumul dumneavoastradar va rog sa mi spuneti daca un jurist, adica persoan care are o diplom de studii rspectiv licenta in ... (vezi toată discuția)
Plateste angajatorul sau nu taxa la ccj? OANA GORAN OANA GORAN stimati colegi juristi, la voi cum e, va plateste angajatorul taxa pentru Colegiu sau o platiti voi din buzunar?? unde am lucrat imi plateau, dar actualul ... (vezi toată discuția)