Salutate prieteni !
Vreau să îi întreb pe cei care au promovat în instanță acțiuni pentru obținerea sporului de treaptă și suplimentul postului cum au justificat procentul de 25% pe care l-au cerut? Daca se poate cu baza legală și cu definirea acestor sporuri. Ce sunt ele și cărei categorii de funcționari publici se aplică? Care este metoda de calculare a lor?
Vă mulțumesc anticipat.
Dacă cineva poate să-mi trimită o acțiune astfel motivată.
Noi (la Iasi) am pierdut in prima instanta, asteptam hotararea de mai bine de o luna, ca sa facem recurs. Va rog trimiteti si la dborsanu@mail.dntis.ro
Multumesc mult.
si noi la Alba o parte am pierdut la prima instanta, iar o parte a castigat...aceleasi cereri, aceeasi institutie...deh, la noi a fost judecata cauza dupa acele sfaturi date justitie de tatuca Base
iti trimit si tie hotararile respective cu aceeasi mentiune: vezi in mod special hotararea data de Curtea de apel Dolj
daca imi dai adresa de e-mail iti trimit vreo 8 sentinte definitive si irevocabile in acest sens
Noi am suspendat dosarul pentru ca sa se mai linisteasca apele, in sesnul ca majoritatea institutiilor publice din oras au pierdut.
Daca mi-ati trimite si mie cateva din sentine a r fi super. Mumtumim frumos. babairina2003@yahoo.com
Vă rog să-mi trimiteţi şi mie câteva sentinţe definitive şi irevocabile, cu privire la suplimentul postului şi treapta de salarizare la fp. Cu mulţumiri.Adresa de e-mail: csiszer_eva@yahoo.com