Salutate prieteni !
Vreau să îi întreb pe cei care au promovat în instanță acțiuni pentru obținerea sporului de treaptă și suplimentul postului cum au justificat procentul de 25% pe care l-au cerut? Daca se poate cu baza legală și cu definirea acestor sporuri. Ce sunt ele și cărei categorii de funcționari publici se aplică? Care este metoda de calculare a lor?
Vă mulțumesc anticipat.
Dacă cineva poate să-mi trimită o acțiune astfel motivată.
Draga Stefan, baza juridica nu ai din păcate! Noi am trimis-o așa la minister și cred că o să intentăm un nou proces având în vedere că altor instituții din tară, de același grad, li s-au plătit sporurile în procentele specificate. Cam atat. Baftă!
Va felicitam pentru reusita obtinuta in instanta pentru obtinerea suplimentului postului si al treptei de salarizare.
In spirit colegial, va solicitam sa ne comunicati si noua o copie de pe hotararile judecatoresti favorabile, prin e-mail: juridic@onesti.ro sau prin fax la nr.0234.313.911 - In atentia Biroului Juridic.
Va multumim anticipat pentru colegialitate.
Cu stima,
PRIMARIA MUNICIPIULUI ONESTI
Sef Birou Juridic
Consilier Juridic
Robert-Ionut Chiriac
La instituția la care lucrez s-a câștigat la fel. Noi am investit-o cu formulă executorie, și am trimis-o la Minister așa. ne-au chemat la negocieri și au acceptat procentele de 25%+25%. îN CAZ CONTRAR, DACÃ NU AR FI ACCEPTAT, AM FI ÎNCEPUT UN NOU PROCES CIVIL CONTRA MINISTERULUI, pentru că au mai dat bani și altor instituții din Minister în cuantumul specificat. Asta e singura cale la care ne-am gândit, pt. că legal, nu ai procentul specificat. Baftă.