avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vreau sa vand o firma cu datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vreau sa vand o firma cu datorii

vreau sa vand un srl cu datorii la terti si la stat, dupa predarea activului si pasivului societatii, daca noul actionar nu plateste datoriile preluate mai put fi tras la raspundere pentru ele?
A doua varianta era pt cazul in care nu-i mai gaseste pe cesionari(lucru care s-a intamplat deja si la care ma si asteptam), ca o solutie de avarie.
Cel mai bine este sa se verifice unicitatea sediului inainte de intocmirea actelor.
eu cumpar firme cu datorii
EU aveam un prieten care cumpara firme cu datorii ba chiar i-am dat si eu una... Are procente foarte bune adica un procent miicut pentru datorii mari ;)

Numarul lui : 0741387766

El este din Iasi si a mai preluat firme cu datorii multe...practic omul considera asta un venit de baza ... Sunati-l cu incredere...
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iunie 2010
Claudiu.Grasu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S.r.l. ONU EMIL ONU EMIL Unde pot gasi un articol de lege care sa explice pasii de urmat la instrainaarea unei soc. comerciale.Se face contract de cesiune,P.V. de predare a actelor ... (vezi toată discuția)
Cesionare srl cu datorii la buget danxkx danxkx Buna ziua, Speta este urmatoarea: SRL-ul cu cu unic asociat si unic actionar, fara salariati, este infiintata in trimestrul 3 - 2010, nu are activitate pana ... (vezi toată discuția)
Vanzare firma Almaro_1 Almaro_1 Buna ziua Stiu ca sa mai discutat despre acest subiect dar poate intre timp legislatia s-a mai schimbat si nu vreau sa fac o nelegalitate Am o firma care ... (vezi toată discuția)