avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport pentru minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport pentru minor

buna ,am o problema .am vrut sa fac pasaport baiatului meu minor si nu au vrut sa-i faca zicand ca e nevoie de acordul tatalui ptr pasaport. nu am fost casatoriti legitim dar copilu ii poarta numele . tatal e in germania si noi am vrut sa mergem in vizita la el ,dar fara pasaport nu se poate. ce solutii ar fi???
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gabriela141223 , utilizator 19:21, 8 Septembrie 2013
cam greu ca sa vina dar ce pot e o lege aiurea oricum ca eu mama lui sa nu pot pleca cu el niciunde ,depinzand de acest acord si ptr facerea pasaportului si pt a calatori.
Legea e buna, doamna. Protejeaza pe copii, dar si pe parinti. Nu cred ca e placut sa te trezesti fara copil acasa, sa plece cine stie cu cine.. sau chiar cu un parinte , dar impotriva celuilalt parinte.
o fi buna legea dintr-un anumit punct de vedere si anume ca nu poate pleca cu oricine ,dar nici chiar asa sa nu poata pleca nici cu mine. daca tatal lui nu mai era de gasit sau pur si simplu nu-l mai interesa de copil , eu trebuia sa ajung in instanta ,bla bla ca sa pot calatori cu copilu. timp pierdut ,costuri in plus ptr mine si uite asa iti piere chefu de tot:)) voia si nasa copilului sa mergem in excursie in grecia ,bine ca n-a luat bilete :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport pt copil creatza_ani2008 creatza_ani2008 pt a face pasaport unui copil de 5 luni am nevoie de hotarare judecatoreasca ramasa definitiva prin care minorul a fost incredintat unuia dintre parinti, in ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor si iesire din tara xenia26 xenia26 Am nascut in Belgia si as dori sa merg in vacanta in Rominia ,tatal copilului nu merge ,se poate face pasaport copilului(de 3 luni) in Bucuresti fara sa fie ... (vezi toată discuția)
Plecare din romania cu un minor tsimona tsimona BUNA,CINE MA POATE AJUTA SA IMI SPUNA,,,AM DIVORTAT SI AM O FETITA DE 2ANI MIA FOST INCREDINTATA MIE DEFINITIV..EU AS DORI SA PLEC IN ITALIA CU FETITA SI ... (vezi toată discuția)