avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cumparare firma SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cumparare firma SRL

Buna seara
As dorii sa imi deschid si eu un magazin mixt,unde sa vand tigari bauturi alcolice/nonalcolice fara carnuri si mezeluri!
Am tot citit pr net si mi-am dat seama ca daca vreau sa infintez firma de la zero mi-ar trebuii in jur de 2 saptamani(cazier,iregistrare firma,autorizatiii ....) va rog corectati-ma daca gresesc, si am tot vazut pe net multe persoane care vand SRL-uri
Intrebarea mea este daca as puteea cumpara o firma de acest gen 1- se poate verifica daca are datorii credite probleme etc....???? 2- cat ar dura mai exact schimbarea administeratorului si daca firema are deja autorizatii si tot ce trebuie ,pot schimba doar administratoru si sediu si sa dau drumu la magazin?
Care optiune ar fii rentabila? si cat ar costa fiecare in parter si mai important CAT AR DURA
Cel mai recent răspuns: luciano55 , utilizator 20:45, 17 Septembrie 2013
NU ar fi asta problema a spus ca certificatui dureaza 2 zile, insa mi-a spus ca cei de la ANAF i-au spus ca va dura intre 7 si 10 zile pana i se va inregistra dosarul. si i se da ''impunerea'' si automat m-am gandit ca pana nu obtine el acel document de la Anaf nu pot da drumu firmei!...astazi am auzit de la cinevfa care a avut un magazin ca este suficient sa am bonul in original care i se da lui la Anaf sau nr de inregistrare .... cred ca dumneavoastra m-ati putea lamurii mai bine..... l-am intrebat pe avocatul sau ce e...(mi-a venit recomandat mi-a spus ca ma va costa 1000 de ron toata firma comisionul lui inclus plus capitalun social mi s-a parut un pret ok...) care se va ocupa de acte(urmeaza sa ma avd cu el maine) dar in loc sa imi dea o lamurire a incercat sa imi vanda un sediu social
el a inregistrat deja dosarul la ANAF
se pare ca de fapt el nu a inregistrat contractul la ANAF inca... deoarece i-au cerut certificatul energetic, maine vor venii cei cu certificatul si va mai dura vreo 2 zile
Am fost azi la ANAF si eu dar singuru raspuns care mi-a fost dat a fostt un fluturas cu documentele necesare in care erea si certificatul energetic!
Intrebarea mea este de fapt in momentul cand el inregistreaza contractu la ANAF...primesc acea viza ca asta este de fapt problema..sau trebuie sa astept 7-10 zile pana cand primeste el ''impunerea''
Am fostr am vorbiot astazi cu un avocat si mi-a spus ca fara viza nu pot da drumu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate comerciala srl luciano55 luciano55 Buna ziua am si eu cateva intrebari carora nu le-am gasit raspunsuri concrete dupa cautarea pe acest forum! mentionez ca intentionez sa imi deschid un magazin ... (vezi toată discuția)
Procedura inregistrare contract anaf luciano55 luciano55 Buna ziua ma poate lamurii si pe mine cineva... am inchiriat un spatiu pt a face un SRL( firma in curs de infiintare doar rezervare facuta la denumire) La ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d cu oiect de activitate comert cu amanuntul costy_ony costy_ony una ziua, Ma intereseaza si pe mine infiintarea unui SRL-D prin care sa comercializez mezeluri,carne, lactate,bauturi. Autorizatii ( fiind vorba d produs ... (vezi toată discuția)