avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere = instrainare???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere = instrainare???


Vreau sa stiu, va rog, daca interdictia de instrainare a unui imobil include si interdictia de inchiriere a acestuia. Va multumesc
as inchiria fff linistit dar ma impiedica si banca si ANAF-ul....urmeaza sa fac o adresa(titularul creditului, nu eu) catre ANAF prin care sa solicit baza legala cf careia mi se cere acordul bancii (telefonic mi s-a spus ca functionarul cere cf codului de procedura fiscala pt a evita eventualele neintelegeri cu banca si atat)

iar cu banca e problema mare si se pare ca medierea este singura solutie momentan atata timp cat refuza categoric desi le-am explicat clar ca motivarea lor n-are nicio baza juridica

ce ma sfatuiti?
Nicoleta zice bine....
incheiati contractul de inchiriere sub conditia predarii imobilului de viza contractului de catre fisc si banca

de la data refuzului se naste dreptul dvs la daune interese in ceea ce priveste ingradirea dreptului de dispozitie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament luat prin prima casa 2013 cristhy45 cristhy45 Buna ziua , poate ma ajuta si pe mine cineva . Am cateva lucruri neclare in legatura cu inchirerea unui ap cu 2 camere luat prin programul prima casa la ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament ipotecat elisa17 elisa17 vreau sa inchiriez un apartament care este cumparat prin imprumut bancar (ipotecat). are dreptul proprietarul sa mi-l inchirieze? (vezi toată discuția)
Prima casa Robert26ro Robert26ro \"notarea in cartea funciara a interdictiei de vanzare a acesteia pe o perioada de 5 ani si a interdictiei de grevare cu alte sarcini.\" Am cautat sa gasesc ... (vezi toată discuția)