avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inregistrare in scopuri de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inregistrare in scopuri de TVA

Buna ziua. Am si eu o intrebare la dumneavoastra. O firma neplatitoare de Tva, fara angajati vrea sa devina platitoare de Tva prin optiune( poate la anul emite si ea facturi) Am inceput sa completez decl 098 dar nu stiu de ce imi spune ca am erori la rd 1 din tabelul 4 si 5. Acolo nu am nimic de trecut.
Iar la 010 nu stiu ce sa trec.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: SOLEI , utilizator 12:27, 15 Octombrie 2013
Formularul 010 il listati in dublu exemplar si-l depuneti numai asa.
Multumesc mult de ajutor. Sper maine sa rezolv ceva la administratie la sectorul 1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 010 firma nou infiintata Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Firma infiintata in februarie 2012, va avea salariati incepand cu 01 aprilie 2012. In decl. 010 initiala, in termen de 30 zile de la infiintare ... (vezi toată discuția)
Anexa privind vectorul fiscal - mod de completare Victorius Victorius La completarea cererii de inregistrare, anexa 1 referitor la inregistrarea fiscala nu stiu daca trebuie bifate casutele 6 - 12 (care se refera la contributiile ... (vezi toată discuția)
Formular 010 Praipan Praipan Buna ziua! Stie cineva cum se completeaza formularul 010 pt ONG-uri. Am intrebat deja 3 contabili si nu m-a lamurit nimeni... Multrumesc PS: Puteti oferi ... (vezi toată discuția)