avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Cum ajung procuror militar
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Cum ajung procuror militar

Buna ziua,

As avea o intrebare pt a ajunge procuror militar se poate si facultatea de politie si sau jandarmerie sau numai cu cea de armata de ofiteri se poate.Si daca nu se poate cu politia sau jandarmerie de ex se poate ca in perioada aceea de 10 ani sa dai admitere si la magisratura fara penalitati?
Cel mai recent răspuns: szaby_n , utilizator 15:25, 27 Noiembrie 2013
J13 a scris:

Depinde de legislatia care va fi in vigoare la momentul respectiv.

Multumesc am intrebat la academia trebuie platit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Academia de politie si facultatea de drept Imanent Imanent - Este posibil sa faci Academia de Politie paralel cu Dreptul (la zi, nu la distanta)? - Daca termin Academiei de Politie, specializarea drept, pot ... (vezi toată discuția)
Admitere la imn ANDREI NICOLAE ANDREI NICOLAE sunt politist din anul 1996, in anul 2003 am terminat fac drept si in sesiunea iunie 2003 am luat examenul de licenta , din decembrie 2005 sunt in corpul ... (vezi toată discuția)
Cum ajung in criminalistica , si ce inseamna ,criminalist si procuror criminallist?  Buna am tot incercat sa gasesc raspunsuri intrebarilor dar in zadar,pe mine mar intereseaza foarte mult sa ajung in criminalistica dar nu prea stiu cum sa ma ... (vezi toată discuția)