avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avocatul nu vrea sa-mi dea prima pagina de la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avocatul nu vrea sa-mi dea prima pagina de la o hotarare

Buna ziua, as vrea sa mi spuneti ce pot sa fac daca avocatul meu nu vrea sa mi dea prima pagina de la o hotarare? Mi a spus ca a pierduto si el nu este copist ci avocat. Eu cred ca el ascunde ceva prin pierderea acesteia.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: tobescu , utilizator 17:43, 14 Decembrie 2013
Imputerniciti pe cineva sa se duca in locul dvs daca avocatul nu vrea sa mearga.
O fi avocatul avocat si nu copist, dar el a pierdut-o.
Pe de alta parte, prima pagina nu e importanta, importat e ce scrie in dispozitiv.
Multumesc pentru raspunsul Dvs. problema mea este ca nu am pe nimeni acolo, eu sunt plecata din Romania de 30 ani. Nu stiu cum sa fac.
As mai vrea sa adaug faptul ca am avut multa incredere in el. Eu l-am cunoscut printro fosta prietena. El mi a promis ca el nu ia decat procese pe care stie ca le castiga. Mi a cerut banii inainte, i-am dat 1500 € pentru 4 procese, 1 iesire din indiviziune, o anulare de testament si de certificat de mostenire, o anulare de un c/V apartament si unul pentru o moara luata abuziv de regimul comunist. Eu i-am facut concluziile, i-am dat toate documentele de proba. In procesul de anulare a testamentului nu mi-a aratat cererea de recurs pentru CA si dupa ce am cerut o copie cupa hotarare am constatat ca recursul lui nu ataca sentinta civila a tribunalului. M-a indus in eroare, pot sa spun ca am fost abuzata. Nu a respectat contractul de asistenta jud. pe care l-am incheiat. Acum CA a dat o hotarare irevocabila, a trimis dosarul inapoi la tribunal si avocatul nu mi spune ce se mai poate face. La inceput mi-a vorbit de contestatie in anulare si apoi de o reviziune, ultimul timp ocoleste intrebarile mele. Este un "maître" in raspunsuri evazive. Spuneti mi ce pot sa fac, in judetul in care eu am procesele, este "fieful" coruptiei. Chiar daca schimb avocatul asta cu altul pot sa am aceleasi surprize.

Multumesc pentru ajutorul Dvs.
Si totusi singura solutie este sa schimbati avocatul.
Pentru linistea dvs. sesizati Baroul cu toate nemultumirile dvs. la adresa respectivului avocat, anexand documente care sa va sustina punctul de vedere. Nu uitati de documentul de plata a celor 1500 euro pentru servicii prestate asa cum descrieti.
Explicati-i ca daca face o copie dupa un document nu este copist asa cum... nici daca pierde un document nu este "pierzator" (sau "loser") sau daca vinde ziare nu este ziarist..

Alte discuții în legătură

Anulare testament si certificat mostenitor tobescu tobescu Buna ziua, am si eu o cauza pentru care as vrea sa mi dati opinia Dvs. Avocatul meu a facut un apel la o sentinta civila, acest appel a fost respins \\"ca ... (vezi toată discuția)
Avocat care m-a dus cu vorba- cum imi recuperez banii? tobescu tobescu Buna ziua, as avea nevoie de sfaturile Dvs. Sunt la al treilea avocat. Pe acesta din urma l-am ales pentru ca am vazut ca este ultra mediatizat si am crezut ... (vezi toată discuția)
Probleme cu avocatul mariasc mariasc In dorinta de a-mi recupera o suma de bani de la o societate am solicitat serviciile unui avocat.Suma de recuperat era de 5814,5 euros, care reprezinta o ... (vezi toată discuția)