avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avocatul nu vrea sa-mi dea prima pagina de la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avocatul nu vrea sa-mi dea prima pagina de la o hotarare

Buna ziua, as vrea sa mi spuneti ce pot sa fac daca avocatul meu nu vrea sa mi dea prima pagina de la o hotarare? Mi a spus ca a pierduto si el nu este copist ci avocat. Eu cred ca el ascunde ceva prin pierderea acesteia.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: tobescu , utilizator 17:43, 14 Decembrie 2013
Multumesc mult pentru sfatul Dvs., asa am facut cum mi ati spus,am gasit un alt avocat.

Bulta sanatate si sarbatori fericite
Cu stima
Bine ati spus, multumesc pentru raspunsul Dvs.
Va doresc multa sanatate si sarbatori fericite.

Cu stima
Stimate domn Gigi Popa, ati avut multa dreptate cand mi ati spus ca poate avocatul a uitat sa se prezinte in instanta. Avocatul meu a "uitat" sa se prezinte :
* pe 14 martie 2013 "intrucat ma aflu la Galati unde asigur apararea in alte dosare"
* pe 14 aprilie 2013 a cerut "respectuos" sa dispuneti lasarea dosarului sus mentionat la ultima strigare, intrucat ma deplasez de la Galati, unde am asigurat apararea clientilor in alte dosare". El nu s-a prezentat nici pana la sfarsitul zilei iar tribunalul a concluzionat "respinge cererea de amanare a judecatii formulata de aparatorul apelantei ca nemotivata si pune in discutie exceptia tardivitatii formularii apelului."

La CA Galati :

* pe 18 sept. 2013 substituire cu o avocata X, av. X cere amanarea judecatii pe 9 oct. 2013.
* pe 09 octombrie substituire cu un avocat Y, CA Galati respinge recursul ca nemotivat.

Dupa aceste descoperiri i-am indicat ca ii retrag dosarele, dupa care el m-a acuzat ca sunt necinstita (eu i-am platit 1500 euros de la inceput) si ca nu vreau sa "consider" lucrul pe care el le-a depus in dosarele mele.De la inceput acest avocat s-a tinut de mine ca rîia. Ce ziceti de asta? Ce trebuie facut acum cu el? O sa mi iau un alt avocat dar nu vreau ca el sa triumfe..Nu va spun ca din 4 dosare a reusit sa deschida numai 1 pentru 1500 euros.
In mesajul meu din 02.12.2013, banuind ce ati scris ultima data ca ati descoperit singur, va sugeram sa sesizati in scris, cu nr. de inregistrare/ data, Baroul de avocati si sa cereti respectivului avocat chitante pentru intreaga suma pe care i-ati achitat-o deja. Personal ma indoiesc ca va emite documente pentru intreag suma, daca nu aveti un contract incheiat in acest sens, semnat si parafat pe suma respectiva, contract eventual inregistrat la barou.
Daca aveti documente care va sustin punctul de vedere (pe langa cele de la instante pe care inteleg ca le aveti deja), respectiv chitante de plata/ facturi, etc. puteti deschide o actiune in instanta pentru recuperarea banilor platiti si eventuale daune materiale si morale.
Puteti sa-i faceti "reclama" prin presa, daca considerati ca este oportun un astfel de demers, care se poate lasa insa cu "mahalagisme".
Buna ziua, domnul Gigi Popa, va multumesc mult pentru mesaj Dvs. este foarte frumos ca ma sustineti in afacerea mea. Eu de la inceput am vrut sa fac totul in litera legii, adica am incheiat un contrat de asistenta juridica, i-am dat toti banii cum am convenit. Eu fiind in Franta i-am trimis banii prin banca mea franceza. Pe el l-am cunoscut printr-o prietena care mi a spus ca "castiga cateodata un proces" dar nu am facut atentie la asta, m-am gandit ca daca este ea care mi l-a prezentat, este un avocat BUN. De la inceput i-am cerut o opinie legala asupra dosarelor mele dar mi a spus ca el ia dosarele cand stie ca le castiga si ca o sa lucreze direct la ele, am inteles ca nu vrea sa lucreze de 2 ori. In ceea ce priveste avansarea cauzei, eu a trebuit tot timpul sa l relansez. Saptamana trecuta cand l am cam luat cu metoda "forte" mi a spus foarte amenintator sa l las sa lucreze pentru ca are un "voluminos" lucru la cabinet si nu poate sa se ocupe tot timpul de mine. Problema este ca el nu mai avea ce sa mi mai raspunda. Acum cand am deschis posta am gasit inca un dosar copiat de la judecatorie si acolo surpriza, el nu s-a prezentat nici acolo, in toate incheierile de sedinta el"straluceste" prin lipsa sa. Eu am luat legatura cu un avocat care mi a spus ca dupa ce semnam contractul de asistenta juridica, o sa depuna plangere la Parchet pentru malpraxis. Eu sunt de acord cu dansul. In ceea ce priveste reclama prin presa, eu nu ma ocup de asa ceva. La sfarsit o sa i dau numele pe site-ul acesta. Vreau sa mi recuperez banii si cum ati spus Dvs pentru daune materiale si morale (am fost amenintata cu un proces pentru denigrarea "imaginii" cabinetului sau, dar acest lucru el trebuie sa l dovedeasca. Inca o data multumiri.

Cu stima
Corina Tobescu

Alte discuții în legătură

Anulare testament si certificat mostenitor tobescu tobescu Buna ziua, am si eu o cauza pentru care as vrea sa mi dati opinia Dvs. Avocatul meu a facut un apel la o sentinta civila, acest appel a fost respins \\"ca ... (vezi toată discuția)
Avocat care m-a dus cu vorba- cum imi recuperez banii? tobescu tobescu Buna ziua, as avea nevoie de sfaturile Dvs. Sunt la al treilea avocat. Pe acesta din urma l-am ales pentru ca am vazut ca este ultra mediatizat si am crezut ... (vezi toată discuția)
Probleme cu avocatul mariasc mariasc In dorinta de a-mi recupera o suma de bani de la o societate am solicitat serviciile unui avocat.Suma de recuperat era de 5814,5 euros, care reprezinta o ... (vezi toată discuția)