Inteleg ca nu se poate negocia ca va impotriviti dv. N-am priceput asta de la bun inceput, vazand ca ar fi mai avantajos pentru dv. o intelegere amiabila. Dar nu stiu toate detaliile, sigur.
E pacat sa nu incercati, macar, o variana mai putin mancatoare de bani, nervi si timp. Era interesant sa stim si de ce nu doriti asta.
Daca hotararea anterioara e pe drept comun, atunci e ok; totusi, fiind drepturi de aceeasi natura, e de la sine inteles ca si acest dosar trebuie facut tot pe procedura comuna.
Daca dv. cunoasteti criteriile de admisibilitate ale unei ordonante, nu stiu cum v-ati fi putut gandi la o ordonanta pentru pasaport??...
Sunteti suparata pe mine ca va ajut sau e doar o impresie gresita a mea? Imi cer scuze, dar nu impuscati mesagerul!
Succes!
Repet,cu el nu se poate discuta,mai ales negocia,nu aleg varianta tribunalului pt ca-mi face placere,va asigur!!!am incercat diferite variante,discutie intre 4 ochi,discutie prin mesaje private,invitatie la notar si chiar la mediator,am epuizat toate caile,in discutiile private ma umileste si ma jigneste,iar la invitatiile la notar si mediator nu vine
Am crezut ca pt cere o suplinire consimtamant pasaport numai in momentul in care ii expira cel pe care il are,de asta am luat in considerare o actiune pe orfonanta,urgenta fiind expirarea pasaportului,iar fondul suplinirea consimtamantului la trecerea frontierei cat despre neprejudiciere,nu e cazul,fondul e deja castigat,dar iese din discutie varianata ordonantei,dc nu primesc un rasp favorabil la serv pasapoarte,atunci voi incepe demersurile pt un proces pe drept comun:)
Nu,nu sunt suparat pe dumneavoastra,[editat- nu are legatura cu subiectul]
Am concluzionat,oricat este de absent tatal,el are dreptul sa-si vada copilul,chiar si o data la 5 ani,dc atunci are timp ,iar mama trebuie sa stea in permanenta la dispozitia lui ,nu conteaza pretul pe care il plateste,care implicit ,se resfrange ,sentimental sau financiar asupra copilului
se poate face ordonanta presedentiala , dar trebuie dublata de o actiune de fond pentru obtinerea pasaportului , altfe nu este adminibila , nefiind temporara.
ordonanta se va judeca repede, iar cealalta, de fond lasati avocatul sa va reprezinte sau chie solictati judecare in lipsa