avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apa meteorica - facturare abuziva
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apa meteorica - facturare abuziva

Facturarea apei meteorice - cum o putem desfiinta ?
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 16:30, 10 Ianuarie 2014
pentru thran - apa meteorica vine pe factura si fara sa consumi apa rece , inainte sa scrii ar fi trebuit sa te informezi .
"Apa meteo" este un serviciu pe care il platesc toti utilizatorii de apa pentru intretinerea retelei de canalizare care aduna si apa de ploaie.
Ca sa va lamuriti cum se calculeaza, va dau un link unde puteti citi ca sa va lamuriti.
[ link extern ]
Nu am nevoie de lamuriri . Sunt mii de proprietati in Romania care nu deverseaza in canalizare apa meteorica si cu toate acestea platesc . Despre asta vorbesc .
Pai nu deverseaza pentru ca ploaia cade din cer si se scurge din curtile lor si de pe casele lor in canalizare.

Se pare totusi ca e necesar sa aprofundati problema. Nu va suparati, acesta este un serviciu public pe care il platim toti locuitorii urbelor.
Ati vazut o factura ? Se spune clar - canalizare apa pluviala . Ori daca dupa proprietatea respectiva nu pleaca in canalizare apa meteorica de ce sa o platesc ???? Unde mai pui ca sunt foarte multe case care au nivelul mai jos si le intra apa in curte , dar ei platesc . Respectiva taxa pe apa pluviala este abuziva intrucat nu respecta un principiu : iti ofer un serviciu si tu platesti pentru el . Nu exista o reglementare pentru cei care nu deverseaza apa meteorica in canailzare .
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2014
zinca iulian, utilizator

Alte discuții în legătură

Apa meteorica MariusTimiosara MariusTimiosara Buna, Am si eu o dilema, Locuiesc la casa si nu am nici un canal de scurgere a apei meteorice pe linga casa sau pe intraga proprietate , totusi platesc ... (vezi toată discuția)
Apa, apa de ploaie aneta_sobo aneta_sobo 1. De ce furnizorii de apa sunt societati comerciale S.A ? Pun aceasta intrebare din urmatoarele motive: - apa o primim de la Bunul D-zeu, ... (vezi toată discuția)
Apa meteorica omul70 omul70 Furnizorul de apa a solicitat plata apei meteorice de doua ori pe an, apa fiind in m.c. si la pretul apei de canalizare. Care e modalitatea de repartizare a ... (vezi toată discuția)