avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legea 61
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legea 61

Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatoarea problema: stau la casa cu curte si am un vecin care ma "culturalizeaza la maxim cu manele". Isi scoate boxele in curte si le da la maxim. In legea 61 este prevazut intervalul orar 22.00-08.00, interval in care este considerat deranjarea ordinii si linistii publice. Ce se intampla in restul orelor?
Cel mai recent răspuns: Ana Anane , utilizator 14:38, 14 Aprilie 2009
nu este chiar asa... trebuie sa fim realisti.
nu vor fi amendati cei care isi fac anumite reparatii.. ocazionale daca respecta intervalul orar. va dati seama ca nimeni nu ar mai putea repara nimic in casa... ti se sparge teava in perete.... o lasi sa curga sa nu iei amenda.
in ceea ce priveste chestia cu manelele.. e altceva.... nu cred ca e dictata de vreo necesitate
de obicei nu reclama nimeni vecinii care amenajeaza
dar si daca amenajarile dureaza luni de zile... exista legea care specifica clar ca pot fi amendati
unora nu le pasa de nimeni si chiar abuzeaza
La sfarsitul acestei saptamani a fost sarbatoare, asa ca va dati seama ca am avut parte de toata discografia posibila in materie de manele.
Intrucat nu puteam sa ascult asa ceva "trompa lui Eustache , scarita si nicovala" s-au surescitat la maxim, am scos boxele pe geam, si nu sunt chiar mici, motiv ptr care au avut parte de haus, simfonica, etc.
Am constatat ca "nu place la baieti". Au venit sa ma roage sa dau mai incet.
Oare asta sa fie reteta? Sa-i tratezi cu aceiasi moneda?
Ramane sa vedem!
Trebuie sa facem distinctie intre reparatia unei tevi si demolarea cu lovituri de baros timp de 2 luni a zidurilor. Sau daca suntem ingaduitori fata de zgomotele puternice generate la amenajarile apartamentelor de ce nu ne-am putea delecta si cu "nevinovatele" manele? De ce nu putem sa avem aceeasi masura pentru ambele situatii? Este prea mult subiectivism pe acest site. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea privind linistea folette folette De ani de zile tot auzim diverse variante referitoare la orele de liniste. Care este varianta corecta? intre ce ore precizeaza legea ca vecinii nu au voie sa ... (vezi toată discuția)
Confuzie legata de art 28 din legea 61/1991. Ana 26 Ana 26 Situatia a devenit insuportabila cu vecinii care ma trezesc in bubuituri in tavan si muzica insuportabila.Problema este ca asta se intampla zilnic de la ora ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice georgefatu georgefatu Locuiesc la casa. De ceva timp cativa vecini si-au facut un obicei de a se aduna la unul din ei si a chefui, pun muzica, fac galagie, strigate si alte zgomote. ... (vezi toată discuția)