avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Decontare naveta cadre didactice
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Decontare naveta cadre didactice

daca un cadru didactic navetist parcurge distanta de la domiciliu la locul de munca 50 km si are cursuri sa zicem 4 zile pe saptamana x4 saptamani-16 zile .
calculul navetei este:
50-3=47
26+47x2=120:22 zile lucratoare=5.45x16=81.75 lei
corect?
Bună ziua! Firma de transport emite abonamente numai pe lună întreagă, iar decontul se face numai ptr zile lucrătoare, astfel pierd aprox 100 lei pe lună.Este corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)
Naveta cadre didactice kis.katalin kis.katalin Buna ziua, Am o cadre didactice care solicita decontarea navetei cu autoturism, respectiva 7,5 l benzina premium/100 km. Dar mentionez ca cadre didactice ... (vezi toată discuția)
Decont naveta cadre didactice anatelea anatelea Buna ziua, Intrebarea mea se refera la urmatoarea situatie: fac naveta la 50 km distanta, de 4 ori pe saptamana, spre scoala unde lucrez. Am facut naveta pana ... (vezi toată discuția)