avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Evitarea taxelor vamale si a TVA-ului pt importurile ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Evitarea taxelor vamale si a TVA-ului pt importurile din China

Buna ziua!
1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice cost suplimentar decat pretul afisat pe site-ul de pe care comand trebuie sa comand in limita a 10 EUR (apr 13 USD)?
2. Daca am o comanda de 10-150 EUR platesc doar TVA 24%?
3. Ce se intampla daca fac mai multe comenzi de pe acelasi site, fiecare nedepasind 10 EUR, dar suma lor fiind intre 10-150 EUR? are importanta daca fac comenzile in aceeasi zi sau in zile diferite, astfel incat coletele sa ajunga impreuna/separat?
Sper ca m-am facut inteleasa si astept raspunsuri. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: irealx , utilizator 16:04, 12 Septembrie 2017
Din 2017 TVA-ul este 19%, mai multe informatii referitoare la taxele din China gasesti aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Vamuirea sau taxarea coletelor din china ContSters200730 ContSters200730 Buna seara tuturor. Intreb aici dupa lungi cautari fara rezultat pe google. Sper ca cineva sa imi raspunda daca nu din experienta personala cat de cat ... (vezi toată discuția)
Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)