teodorescusandu a scris:
De ce sa plateasca de vreme ce poate sta gratis.
teodorescusandu a scris:
nu are nici un titlu pentru a ocupa apartamentul dar nici nu dorim sa inducem in familie tensiuni suplimentare.
M-ar interesa unde pot vedea un model pentru a-l notifica
Sta pe de-a moaca fiindca va ia de ...om bun. (va rog sa ma iertati, caci banuiesc ca stiti ce vorba romaneasca imi trecu prin cap).
Caile legale (chiar daca unii le numesc artificii) sunt aproape intotdeuna mai multe. Dar cand cineva spune "nu dorim sa intoducem in familie tensiuni suplimentare", te-a cam legat de maini si de picioare cu vreo 99,9 % din caile posibile.
In privinta "modelului" de notificare, daca doriti sa-l ...mângâiaţi în scris cu te-miri-ce model luat de te-miri-unde, cautati-l si-l veti gasi. Dar mai bine nu va mai străduiţi, fiindca pierdeţi vremea de pomană. E ca şi cum v-ati bandaja cu leucoplast, acolo unde medicul ar socoti ca trebuie sa puna... bisturiul.
Oameni buni, dupa Noul cod de procedura civila, nici macar eu in propriul meu calculator nu mai gasesc ceva care sa aducă vag (nu mai zic să semene) cu ceea ce ar trebui să scriu în hartia/acţiunea/notificarea de mâine. Si dvs. doriti modele!?. :(