avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Un site pentru probleme cu calculatorul
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Un site pentru probleme cu calculatorul

Buna ziua!

Stiti dv. unde exista un sait pe Internet unde se dau raspunsuri prompte(nu sa asteptam cu zilele raspunsul) cum e avocatnet.ro-lauda lui-in care sa primesc raspuns la intrebarile mele privind probleme cu calculatorul?Deci care e adresa acestui sait?
Vav multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:34, 19 Martie 2014
DeltaSearch se dezinstaleaza cu AdwCleaner. Pe urma trebuie schimbat motorul de cautare in Firefox si Chrome.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2014
tgeorgescu, utilizator
Eu utilizez Norton si mi se pare foarte bun.
Norton trebuie cumparat din nou in fiecare an, iar antivirus piratat nu se merita, ca poate in orice moment refuza sa mai functioneze. Exista antivirusi buni, gratuiti.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2014
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Portalul instantelor viruseaza computerele dandanaua dandanaua De cand s-a schimbat portalul, in momentul in care il deschid imi intra automat si niste site-uri idioate cu reclame sexi, jocuri si altele asemenea. De cateva ... (vezi toată discuția)
Topic necitit/citit Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Ajutati-ma si pe mine, va rog! Dupa ce citeam un topic, dreptunghiul galben (topic necitit) se facea alb (topic citit). Acum nu se mai face alb. Ce si cum sa ... (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa-mi vizualizez mesajele pe yahoo! avTodincaVeronica avTodincaVeronica De cateva zile, daca intru pe adresa de yahoo si incerc sa vad ce mesaje am primit de la avocatnet.ro, nu imi apare nimic si nu pot sa le vizualizez. Jos ... (vezi toată discuția)