avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprirea reprezinta 1/3 din salariu?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprirea reprezinta 1/3 din salariu?

mi se pare ciudat.deoarece pentru o restanta de 20 euro pt.care nu am fost instiintata, desi am virat in contul respectiv o suma mult mai mare in urmatoarea luna , mi s-a retinut mai mult de jumatate din salariu, inclusiv ratele din luna respectiva, obligindu-ma prin blocarea cardului.
Ultima modificare: Luni, 27 Aprilie 2009
klein andreea, utilizator
Dupa 3 rate neplatite se trece la executare silita, asa procedeaza majoritatea bancilor. Nu va pot bloca un card dupa 2 zile de la scadenta. Sunteti sigura ca nu e alta situatie?
nu, chiar nu.asa este situatia.si imi dau seama ca am fost trasa in piept pentru ca mi-au oprit mai mult de jumatate din salariu pe luna timp de atitea luni.
nu, chiar nu.asa este situatia.si imi dau seama ca am fost trasa in piept pentru ca mi-au oprit mai mult de jumatate din salariu pe luna timp de atitea luni.
Care e suma minima pe care trebuie sa o depuneti lunat la banca? Poate de asta v-au oprit acea suma din salariu.
toate ratele adunate pentru aceeasi banca reprezinta 90 % din salariul meu actual, datorita scaderii acestuia, a maririi dobinzii si a cresterii valorii euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Poprire pe contul de salariu roland_morschl roland_morschl am o proprire pe salariude 30% ptr un credit restant ,acum executorul mi-a facut proprire si pe cardul de salariu.......deci tot salariul imi este oprit,este ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu fara incuviintarea executarii silite - abuz banca davidescucostel davidescucostel Buna ziua Problema mea este urmatoarea : - in urma cu 4 ani am facut un imprumut de nevoi personale la banca . Am achitat o buna perioada ratele , dar ... (vezi toată discuția)