avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu de referinta 600 ron
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu de referinta 600 ron

:sorry:poi e normal si legal oug 103./2013 in care guvernul spune ca si anul acesta salarul de referinta va ramine la 600 ron in conditiile in care ar trebui sa fie 850ron??
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 16:45, 9 Februarie 2015
Nu trebuie sa fiu de acord cu ceea ce prevede un act normativ.
dar sunteti de acord ca e o smecherie a guvernului si astfel se ingheata salariile celor care au peste salariul minim si ca daca se continua asa s-ar putea sa fim platiti toti cu salariul minim?(bugetarii)
In general, la asa ceva duce o astfel de politica salariala.

De fapt, este valabil si pentru sectorul privat acolo unde nu sunt prevazuti coeficienti de ierarhizare.
Legea-cadru nr. 284/2010, se va aplica candva?iar daca nu, cum se poate ca in fiecare an sa se dea o astfel de ordonanta pt ca nu e prima (84/2012 cu aceeasi tema) ,de altfel nu inteleg se da o lege si nu se respecta pe motiv ca ar fi un efort bugetar mare nu sunt bani, da eu trebuie sa platesc taxe eu nu pot spune la fel ca e un efort foarte mare si ca voi platii de la anul urmator ,ca na daca la ei se poate la de ce nu...............????? sa-r putea?
Singurii in masura sa va raspunda la o astfel de intrebare sunt cei din legislativ - Parlament - sau executiv - Guvern.

Alte discuții în legătură

Verificare calcul salariu rodyv rodyv Cu cca 1 an in urma am schimbat locul de munca. Incadrarea pe functie publica de executie s-a facut cu un coeficient de ierarhizare de 3,52 rezultand un ... (vezi toată discuția)
Care prevederi legale au prioritate ? oanaportar oanaportar Se emit o H.G. si o OUG. OUG a fost emisa inaintea H.G. Ambele au ca subiect salarizarea. 1. - care dintre ele are putere mai mare ? Adica, care din ... (vezi toată discuția)
Salarizare barthaanton barthaanton sunt functionar public din 2005,din 2011 sunt incadrat in functia publica de politist local clasa I,grad profesionalasitent,gradatia 5,clasa de salarizare ... (vezi toată discuția)