avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Data incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Data incetare CIM

Ne aflam in urmatoarea situatie: un salariat a intervenit cu CM din ziua incetarii CIM. Am modificat data de incetare cu ultima zi a CM dar vine cu un alt CM si anunta CM in continuare . Cum procedam?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters147006 , utilizator 20:36, 12 Aprilie 2014
@ M.petro

Cred ca este mult mai bine daca ati revoca doar decizia de incetare, iar in cuprinsul deciziei de revocare se va mentiona ca noua decizie de incetare se va emite dupa terminarea concediului medical.

Ca de exemplu:
1. se revoca decizia de incetare nr. ...../ ........ ..

2. noua decizie de incetare a c.i.m. se va emite la terminarea duratei incapacitatii temporare de munca, stabilita prin certificat medical conform legii.
Nu mai bine modificam doar art privind data de aplicare a sanctiunii cu prima zi dupa incetarea incapacitatii temporare de munca?
Ca sa modificati data incetarii c.i.m., trebuie refacute toate actele ceea ce nu este corect.
Nu inteleg ...
Angajatorul in urma propunerii comisiei de disciplina a decis aplicarea unei samctiuni disciplinare incepand cu o anumita data.
Data incetarii c.i.m. este prorogata ca urmare a intrarii in concediu medical a salariatului in cauza.

In acest caz, dvs trebuie sa schimbati in procesul-verbal al comisiei de disciplina data de incetare a c.i.m. si s-o modificati in sensul afirmat de dvs.

Alte discuții în legătură

Concedierea salariatilor din motive ce tin ...... iriiri iriiri Buna ziua Am o mica problema cu privire la concedierea colectiva In situatia in care am un salariat care se afla in CFP, avind contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Desfacerea disciplinara a cim ancabanciu ancabanciu Buna ziua. Daca un salariat a savarsit abateri disciplinare in mod repetat, consum de bauturi alcoolice in timpul programului, scandal, lovirea unei colege, ... (vezi toată discuția)
Se poate incheia act aditional la un contract individual de munca ... olga.bejat olga.bejat Se poate incheia act aditional la un contract individual de munca privind modificarea salariului, pe perioada incapacitatii temporare de munca a salariatului ... (vezi toată discuția)