avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Detinere caine in apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Detinere caine in apartament

Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ca oricare caine cand este lasat singur in casa mai latra.
Pana acum 3 luni vecinul din dreapta care uneori mai venea si "reclama"' galagia cainelui a fost presedintele asociatiei de proprietari dupa aceasta schimbare am aflat de la noul presedinte ca el reclama cainele meu ca ar face galagie motiv pentru care cer tuturor propietarilor care detin animale de companie sa depuna o cerere la asociatie.
Va rog sa ma sfatuiti care sunt pasii necesari pentru a evita discutiile cu vecinul reclamant, vecin care detine si el o pisica.
Exista vreo lege care sta la baza acestei cereri de declarare a animalelor de companie la asociatie?


Multumesc!
Am o catelusa de 14 ani Sterilizata ,carnet de sanatate,microcip.Azi am gasit un bilet in usa (lociuesc la bloc) ca un vecin se simte deranjat cand mai latra si-i disperat La servici treb sa merg si o las in casa Cand ma intorc la ora 15 o scot si latra pe casa scarii (etaj 1) de bucurie ca merge afara Noaptea si-n rest nu latra Biletul nu-semnat deci nu stiu cine se simte deranjat Va rog spuneti-mi ce-mi poate face ?A scris ca-mi face reclamatie la politie Va multumesc
Doamna,in ziua de astazi multi fac reclamatii mai mult sau putin justificat
Problema animalelor de companie in societatea noastra este la fel de spinoasa ca si anumite secte,grupuri ,etc
Este adevarat ca in blocl de locuit,locuiesc persoane de diferite varste,cu diferite afectiuni,
simpatii sau antipatii,cu fobii,cu alergi
Natura a prevazut ca patrupedele sa se exprime prin latrat
Pentru binele cainelui ,restrictionati-i accesul in holul de la intrare
Nu mi se pare normal, dar legea nu li se adreseaza explicit, asa ca depinde doar de gradul de educatie al stapanilor. La mine o vecina il lasa in geam cand latra, in sesiuni de cate o ora continuu. Solutia e sa vorbesti cu proprietarul, apoi daca nu intelege, apelezi la mijloacele pe care le consideri potrivite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa il aduc la mine in apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)
Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa mi-l aduc mie la apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)
Caine "de apartament" insuportabil Lucian_Stroe Lucian_Stroe Vecinii de deasupra detin un caine \"de apartament\" pe care nu-s in stare sa-l controleze, astfel ca acesta latra intr-un mod insuportabil, la absolut orice ... (vezi toată discuția)