avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de studii

Sunt angajata la o societate cu raspundere limitata si frecventez si cursurile la distanta ale unei facultati. Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune de cate zile de concediu pentru studii fara plata beneficiez pe an si cum se procedeaza in timpul concediului de studii cu contractul de munca, se suspenda temporar sau ...? Va multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 23:34, 12 Iunie 2007
ok, multumesc
e cineva de pe la fortele de munca sa lamuresc si celalalt aspect?
deci: concediul fara plata (de studii/ pregatire, sustinere licenta) afecteaza vechimea in momentul in care se pune problema de un concesiu pre-post natal???#-o

;)Merci frumos!!!
ok, multumesc
e cineva de pe la fortele de munca sa lamuresc si celalalt aspect?
deci: concediul fara plata (de studii/ pregatire, sustinere licenta) afecteaza vechimea in momentul in care se pune problema de un concesiu pre-post natal???#-o

;)Merci frumos!!!
hmmmm
dupa ce am discutat problema cu cine tb discutata, vreau sa spun ca......
SUNT OBLIGATA sa-mi iau prima data concediu de odihna si dupa aceea cel de studii!!!
CRED CA IMI BAG DEMISIA!!!!
X-(:((
HALAL ROMANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2007
TipaRea, utilizator
Va rog din suflet sa ma ajutati !!!
:(
nu prea avem cu ce te ajuta. asta e situatia. ia-ti CO ci pe urma CFS:(
In ceea ce priveste concediul ingrijire copil trebuie sa ai lucrate 12 luni in ultimele 24, asa ca poti sa te pui pe treaba:))

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediu de studii platit ContSters195628 ContSters195628 buna ziua, sa mi raspunda si mie cineva, in ce conditii si ce baza legala exista pentru concediu de studii platit si pentru ce perioada pentru sustinerea ... (vezi toată discuția)
Concediul pentru formare profesionala gabriela_c2002 gabriela_c2002 Va rog frumos sa-mi spune-ti daca un angajat poate beneficia de 10 zile platite pentru sustinerea examenului de licenta (lucrez in sist. public).N-am ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru studii raluca-andrei raluca-andrei Buna ziua. Doresc sa ma ajutati in legatura cu dreptul de a dispune de concediu platit pentru realizarea studiilor doctorale. Domeniu in care lucrez - ... (vezi toată discuția)