avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Curtea constitutionala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Curtea constitutionala

E adevarat ca joi 22 mai se judeca la curtea constitutionala art 15 vechiul cod penal pentru redozarea pedepselor??
inca nu stim solutia?
daca vor fi redozate pedepsele definitive,vor fi redozate si pedepsele cu suspendare?
Ultima modificare: Vineri, 23 Mai 2014
puncuskaa, utilizator
nu deocamdata nimic, pe internet nu au actualizat, si la penitenciar inca nu a primit nimic sotul meu, grea asteptaree#-o
Cat poate fi amandata pronuntarea la dosarul de le CCR? procesul a avut loc pe 22 si inca nici o pronuntare, pa internet scrie ca dosarul a ramas in pronuntare, insa nu zice data cand va avea loc pronuntarea. Cum pot afla cand se va da??#-o
Nu s-a publicat solutia pe portal.
Eu nu cred ca este o solutie buna...desi nu o cunosc...

Puteti merge la Casa Poporului ca sa va informati.
Acolo are sediul si se judeca exceptiile supuse la CCR.
Buna Cosmina,

A primit sotul tau vreo veste in legatura cu decizia CCR? Pe site vad ca apare inca in pronuntare...

Multumesc

Alte discuții în legătură

Sesizare iccj aplicare lege mai favorabila ralukad ralukad Buna seara, Puteti sa-mi spuneti pentru ce exact (stiu ca pentru aplicarea legii mai favorabile, dar legat de ce anume) au facut instantele sesizarea la ... (vezi toată discuția)
Art. 15 neconstitutional?? cosminaa cosminaa Imi poate explica si mie cineva ce vrea sa zica acest citat (II. Concluzii Pe baza premiselor de mai sus, considerăm că legiuitorul a consacrat sistemul ... (vezi toată discuția)
Decizie ccr 22 mai 2014 legata de neconstitutionalitatea art 4 legea 187/2012 ralukad ralukad Buna ziua, Stie cineva ce a decis CCR in sedinta din 22 mai 2014 cu privire la neconstitutionalitatea art 4 din Legea 187/2012? Multumesc (vezi toată discuția)