avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Curtea constitutionala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Curtea constitutionala

E adevarat ca joi 22 mai se judeca la curtea constitutionala art 15 vechiul cod penal pentru redozarea pedepselor??
Buna dimineata, doamna Cosmina,

Am vazut ca pe site-ul CCR pt dosarele din 22 mai apare ca este decizia in curs de redactare. Daca aflati care a fost rezultatul mai repede decat afiseaza CCR, va rugam sa ne anuntati si pe noi.

Multumesc
Buna ziua. Din pacate eu nici macar nu pot accesa portalul CCR, incerc de ceva ore bune si nimic...... Cat despre decizie daca aflu azi ceva fiti sigura ca o sa va anunt... O zi buna
Buna ziua!
A-ti mai aflat ceva de la CCR? Am vazut ca procesle din 26 iunie cu privire la art 4 au fost respinse!
Puteti sa ne spuneti unde ati vazut ca au fost respinse?
Din ce vad pe site-ul CCR, apare ca este decizie in curs de redactare.
exact , au fost respinse, unde scrie solutie act doamna este R, ceea ce inseamna ca a fost respinsa contestatia...Asta e Romania noastra!!!

Alte discuții în legătură

Sesizare iccj aplicare lege mai favorabila ralukad ralukad Buna seara, Puteti sa-mi spuneti pentru ce exact (stiu ca pentru aplicarea legii mai favorabile, dar legat de ce anume) au facut instantele sesizarea la ... (vezi toată discuția)
Art. 15 neconstitutional?? cosminaa cosminaa Imi poate explica si mie cineva ce vrea sa zica acest citat (II. Concluzii Pe baza premiselor de mai sus, considerăm că legiuitorul a consacrat sistemul ... (vezi toată discuția)
Decizie ccr 22 mai 2014 legata de neconstitutionalitatea art 4 legea 187/2012 ralukad ralukad Buna ziua, Stie cineva ce a decis CCR in sedinta din 22 mai 2014 cu privire la neconstitutionalitatea art 4 din Legea 187/2012? Multumesc (vezi toată discuția)